Nico şi Vlad îşi încălzesc vocile în prima semifinală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România încearcă să ajungă în ultimul act la Eurovision 2008 Piesa "Pe-o margine de lume" va răsuna astăzi pe scena de la Belgrad Arena. Nico şi Vlad Miriţă, reprezentanţii României

România încearcă să ajungă în ultimul act la Eurovision 2008

Piesa "Pe-o margine de lume" va răsuna astăzi pe scena de la Belgrad Arena. Nico şi Vlad Miriţă, reprezentanţii României la Eurovision 2008, vor fi concurenţii cu numărul 17.

Nico şi Vlad se vor lupta cu artişti din Muntenegru, Israel, Estonia, Moldova, San Marino, Belgia, Azerbaidjan, Slovenia, Norvegia, Polonia, Irlanda, Andorra, Bosnia şi Herţegovina, Armenia, Olanda, Finlanda, Rusia şi Grecia. Evenimentul va fi transmis în direct, astăzi, de la ora 22.00 pe TVR1. Dacă vor succede în finala din 24 mai, reprezentanţii României vor intra în competiţie alături de ceilalţi calificaţi, din Marea Britanie, Germania, Franţa, Spania şi Serbia. Îngeri, demoni, păpuşi, acestea sunt doar o parte din ciudăţenile care speră să atragă voturi la actuala ediţie a concursului.

Irlanda îl trimite la înaintare pe Dustin The Turkey, o păpuşă care parodiază sistemul de vot. Celebrul curcan, care are un show tv de aproape 18 ani, ne va încânta cu piesa "Irlande Bouze". Azerbaijan îşi face debutul anul acesta la Eurovision Song Contest cu Elnur şi Samir. Îngerul şi Demonul, aşa cum apar în ultimul lor videoclip, vor cânta "Day after day", o piesă pop-rock, care va smulge în mod sigur câteva aplauze.

Dacă ar fi câştigat selecţia naţională pentru Eurovision, cântăreaţa Anca Parghel şi-ar fi întâlnit aici o mai veche cunoştinţă. Reprezenta Moldovei, Geta Burlacu, a participat în 2003 la un master-class "Jazz-Duo în Belgia", unde a cunoscut-o pe Anca Parghel.

Artista, care nu se află printre favoriţi, va intra în concursul de la Belgrad cu melodia "A Century of Love".
La Palatul Alb

Nico şi Vlad au fost invitaţi, duminică, de alteţele lor regale prinţul Alexandru şi prinţesa Ecaterina la o recepţie la Palatul Alb din Belgrad.

Artiştii noştri au luat parte şi la petrecerea oficială de ,,bun venit" organizată de Primăria oraşului Belgrad în cinstea Eurovision Song Contest 2008. Evenimentul, care a avut loc la Palata Srbije, a reunit peste 2.000 de concurenţi, jurnalişti şi fani Eurovision. Marea surpriză a venit de la Sirusho, concurenta din Armenia. Solista a interpretat o piesă special pentru Nico şi Vlad.

Cântăreaţa a mărturisit că a compus melodia la Paris, impresionată de vocile celor doi artişti români.

Kalomira, trup şi suflet la Belgrad

Kalomira are o combinaţie secretă ("Secret Combination") cu care speră să câştige inima fanilor. Actriţă şi moderatoare tv, concurenta Greciei are la activ trei albume. Pentru a ne oferi un show pe măsura aşteptărilor, Kalomira nu s-a despărţit la Belgrad de antrenorul său personal de fitness.

Cu cine concurăm

Muntenegru - Stefan Filipovic
Israel - Boaz
Estonia - Kreisiraadio
Republica Moldova - Geta Burlacu
San Marino - Miodio
Belgia - Ishtar
Azerbaidjan -Elnur & Samir
Slovenia - Rebeka Dremelj
Norvegia - Maria
Polonia - Isis Gee
Irlanda - Dustin the Turkey
Andora - Gisela
Bosnia şi Herţegovina - Laka
Armenia - Sirusho
Olanda - Hind
Finlanda - Teräsbetoni
Rusia - Dima Bilan
Grecia - Kalomira

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite