Nico şi Vlad Miriţa s-au calificat în finala de la Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piesa "Pe-o margine de lume", interpretată de Nico şi Vlad Miriţa, a intrat în finala ediţiei din acest an a concursului muzical, care va avea loc pe 24 mai. Pe lângă România, la

Piesa "Pe-o margine de lume", interpretată de Nico şi Vlad Miriţa, a intrat în finala ediţiei din acest an a concursului muzical, care va avea loc pe 24 mai.

Pe lângă România, la prima semifinala a competiţiei s-au mai calificat alte nouă ţări: Grecia, Bosnia si Hertegovina, Finlanda, Rusia, Israel, Azerbaigian, Armenia, Polonia si Norvegia.

Prima semifinala a avut loc in aceasta seara, la ora 22.00, iar Romania a intrat in concurs cu numarul 17. Prestatia lui Nico si a lui Vlad a fost apreciata de publicul de pe Belgrade Arena, locul unde se tine editia din acest an a concursului.

La cateva minute dupa ora 0.00, dupa anuntarea rezultatelor televotingului, steagul Romaniei si a celorlalte tari care s-au calificat in marea finala au fluturat pe scena din Belgrad.

Singura tara care a fost huiduita de catre public a fost Estonia, ai carei participanti, membrii grupului Kreisiraadio, au interpretat o parodie.

Desi a avut o prestatie foarte buna si o pies ape masura ("A Century of Love" -"Un secol de dragoste"), Geta Burlacu, reprezentanta Moldovei la Eurovision, nu a trecut de aceasta semifinala.

Un show inedit cu ingeri si demoni l-au avut Elnur si Samir, un duo din Azerbaigian, care au interpretat cantecul "Day After Day" ("Zi dupa zi"). Cei doi au facut impresie buna publicului spectator si telespectator, reusind sa de intre in finala Eurovision.

Pe 22 mai va avea loc cea de-a doua semifinala, cand alti 19 concurenti se vor lupta pentru a ajunge in marea finala. Singurele tari calificate direct pentru 24 mai sunt: Marea Britanie, Germania, Franta, Spania si Serbia.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite