Net zone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

GTA 4, pentru hoţul din tine! Misiuni periculoase, arme, femei uşoare şi multă adrenalină. Cu alte cuvinte, cum să devii, doar jucându-te, un Grand Theft Auto.

La finele anului trecut, Rockstar Games au reuşit să lanseze versiunea pentru PC a jocului GTA IV. Primit cu entuziasm de pasio­naţii de jocuri, la numai 24 de ore de la lansare, jocul a devenit cel mai bine vândut joc video al anului!

Niko Bellic, căutat în Liberty City

Personajul principal este Niko Bellic, un asasin sosit în Liberty City, de altfel o copie virtuală a oraşului New York. Acestuia i se promite înainte de sosirea în America o viaţă de lux, maşini sport, proprietăţi şi distracţie pe măsură. Cu toate acestea, Niko trebuie să pătrundă în lumea inter­lopă din oraş şi să jefuiască, să ucidă şi să se folosească de înţelepciune, dar şi de violenţă, pentru a duce la capăt o serie de misiuni.

Deşi îţi trebuie un sistem performant, per total, jocul este un succes. Misiunile, personajele, discuţiile sunt cât se poate de reale, jucătorul putând să aleagă dintr-o paletă largă de opţiuni: astfel, poţi alege dacă să-ţi ucizi sau nu victima, iar în funcţie de alegerea ta, misiunea capătă o altă formă. Misiunile sunt mult mai accesibile pentru utilizatori, iar odată ce ai încheiat o misiune va trebui să suporţi consecinţele ei. Ce zici, încerci şi tu?

WWW

maddieshop.blogspot.com

image


Maddie este un suflet cald care a dorit să înveselească lumea. Şi o face cu atâta pasiune! Recunoaşte că ar fi vrut să umple lumea cu vocea ei, dar nu a făcut-o şi ar fi vrut să dea culoare vieţii prin pictură. A ales însă să confecţioneze bijuterii realizate manual, modelele ei fiind creaţii proprii. Ei bine, îţi place ceva?

radiofly.ws

image


Dacă te-ai plictisit de radiourile comerciale, de aceleaşi glume spuse pe alt ton, atunci alege Radio Fly, un altfel de program. Şi pe lângă muzică de bună calitate, site-ul te lasă să downloa­­d- ezi ultimele filme în vogă, ultimele piese ale formaţiilor favorite, oferindu-ţi şi o listă de huburi pentru DC ++. Încearcă şi vezi!

creatdetine.ro

image


Dacă vrei să-ţi spui povestea creaţiei tale, aici este locul tău! Dacă pictezi, dacă scrii, dacă reciţi poezii sau cânţi, atunci site-ul acesta este spaţiul în care poţi transmite ceea ce simţi, momentul tău, arta ta. Fă o demonstraţie a ceea ce ştii tu cel mai bine să faci, iar trupa Byron te va promova în concertele sale!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite