Net zone: Noutăţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realitatea, în luptă cu lumea virtuală Viaţa de zi cu zi tinde să depăşească graniţele realului, mutându-se în lumea virtuală. Dacă nu ai un blog sau un site personal nu exişti,

Realitatea, în luptă cu lumea virtuală

Viaţa de zi cu zi tinde să depăşească graniţele realului, mutându-se în lumea virtuală.

Dacă nu ai un blog sau un site personal nu exişti, un cont Twitter îţi garantează notorietatea, iar mai nou, evenimentele mondene sunt prezente şi în mediul on-line.

Real versus virtual

Băieţii de la Direcţia 5 au susţinut primul concert al unei trupe româneşti în Second Life, DVD-ul filmului “Un film simplu” a fost lansat la Bucureşti şi a fost transmis în direct pe site-ul www.unfilmsimplu.ro, iar tot mai multe vedete şi-au făcut un blog pentru a transmite ceea ce nu pot să spună atunci când se află pe sticlă.

Mai mult, când vine vorba de iniţiative umanitare, petiţiile online sunt cel mai des folosite. VIER PFOTEN face presiuni asupra Uniunii Europene pentru schimbarea legislaţiei privind experimentele pe animale, lansând un marş umanitar virtual.

Se pare că mediul virtual oferă mult mai multe oportunităţi de a ajunge la destinatarii mesajelor, iar simpla conexiune la internet poate să deschidă o multitudine de oportunităţi pentru cei care doresc să se facă auziţi. Cu toate acestea, lupta dintre real şi virtual a început...

G-Phone, un dispozitiv complet

image

HTC Google G1 este cel mai nou produs multifuncţional de la Apple este bazat pe sistemul de operare Android. Cu un display TFT de 3,2 inch şi o memorie de 256 MB, G-Phone dispune de control touchscreen.

Tastatura igienică

image

Medigenic Infection-Control Keyboard este o tastatură creată de Esterline ce împiedică acumularea murdăriei în interior.

Concepută pentru uzul unităţilor medicale, Meidgenic dispune şi de un buton care previne apasărea accidentala a tastelor în timpul curăţării.

“Mauşi” simpatici

image

Experienţa lucrului la birou devine din ce în ce mai... haioasă.

Pe piaţă au apărut noi accesorii pentru computerului personal, sub forma dispozitivelor mouse, în culori şi forme amuzante –  fantomă, peştişor, văcuţă, căţel. Noii “mauşi” sunt atât de drăguţi, încât cel puţin doamnele îi vor găsi irezistibili.

www.

animale.ro

image

Doriţi să adoptaţi un animăluţ sau să aflaţi ce aveţi de făcut pentru a îl creşte mare şi sănătos? Acest site vă poate oferi o sumedenie de răspunsuri.

Pe lângă baza de articole cu detalii utile, există şi un impresionant forum, unde utilizatorii fac schimb de informaţii despre creşterea micilor lor companioni.

121.ro


image

Un site autohton destul de amplu, dedicat domeniilor de interes specifice sexului frumos.

Găsiţi aici informaţii variate din domeniul modei, fitnes-ului,  al produselor şi tehnicilor cosmetice, dar şi sfaturi practice despre grădinărit sau creşterea copiilor.

howstuffworks.com

image

O mini-enciclopedie fascinantă a preocupărilor umane, cu ilustraţii sugestive şi explicaţii pe înţelesul tuturor.

Dacă vă interesează să aflaţi de câtă memorie RAM aveţi nevoie pe computer, cum puteţi identifica o plantă otrăvitoare sau sunteţi pur şi simplu un internaut curios, howstuffworks.com vă stă la dispoziţie.

Ştiaţi că...

image

 ... Celebra pictură Monalisa a fost cândva găzduită în casa lui Napoleon Bonaparte?

 ... Furnica poate să supravieţuiască până la două săptămâni sub apă?

 ... Alfred Einstein nu a articulat niciun cuvânt până la vârsta de trei ani? Cu toate acestea, a excelat în primii ani de şcoală.

image


 ... Cea mai puternică erupţie vulcanică înregistrată în istoria omenirii a avut loc în 1883, în Indonesia, pe insula Krakatoa? Aceasta a fost echivalentă cu 200 de megatone de TNT.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite