Munceşte cot la cot cu vedeta preferată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Alexandra Iordan a avut parte de o experienţă de neuitat întâlnind-o pe Gabriela Cristea, gazda emisiunii „Noră pentru mama“, al cărei sezon actual se încheie astăzi, 25 iunie.

Diana (16 ani) face dans sportiv, iar eforturile ei au fost recompensate de-a lungul timpului cu numeroase premii. Când a aflat că are ocazia să participe la o zi de muncă alături de Gabriela Cristea, Diana a fost extrem de încântată, mai ales că o urmăreşte de mult timp pe vedeta Kanal D şi-i studiază atent reacţiile, încercând să „fure" tot ce consideră mai frumos la Gabi. De cum a ajuns pe platourile de filmare, Diana a fost martora unui moment mai delicat, în care Gabriela încerca sa aplaneze un conflict iscat între Vlad şi Diana, doi dintre concurenţii acestui sezon. Adolescenta a fost plăcut surprinsă de reacţia Gabrielei, care a dat dovadă de mult tact în dialogul cu cei prezenţi.

Vedeta a remarcat emoţiile Dianei, căreia parcă nu-i venea să creadă cât de uşor a fost să o cunoască. A fost suficient un comentariu pe site-ul adevarul.ro şi un simplu click, pentru ca echipa Kanal D să o trateze ca pe cel mai preţios musafir. Gabriela a împărţit cu Diana fotoliul în care stă de obicei în timp ce discută cu fetele, mamele şi băieţii din emisiune, pentru o sesiune de fotografii.

image

În pauza de masă, Gabriela i-a făcut cunoştinţă Dianei cu o parte din echipa de la Kanal D şi i-a spus că atunci când munceşti cu drag se vede şi la televizor. Apoi, Gabriela a introdus-o pe Diana în „bucătăria" show-ului, adăugând că echipa care monitorizează activitatea din casă lucrează în ture. În felul acesta, se asigură un flux continuu şi, în plus, nu se pierde nicio secvenţă importantă.

Ulterior, vedeta Kanal D a invitat-o pe musafiră în biroul de producţie, locul unde îşi selectează subiectele şi se pregăteşte de şedinţa la care participă şi Cătălin Dumitru, producătorul emisiunii „Noră pentru mama". În aşteptarea lui Cătălin, Gabriela a prezentat-o pe admiratoarea ei echipei din grupul de editare şi montaj. Tot aici, Diana a aflat ce eforturi sunt necesare din partea oamenilor pentru ca emisiunea să iasă ca la carte. Adolescenta a înţeles că nimic nu este atât de simplu cum se vede la televizor. Prezentatoarea a invitat-o apoi pe câştigătoarea campaniei în biroul unde urmau să se discute subiectele pentru următoarele filmări. Întâlnirea s-a încheiat cu discuţiile despre nunta acestui sezon, programată să aibă loc la începutul lunii iulie.

image

După câteva ore bune, în care a pus întrebări şi a intrat în culisele celui mai vizionat reality-show de la Kanal D, Diana ne-a împărtăşit concluzia la care a ajuns: „Cheia succesului constă în perseverenţă, în încrederea în sine şi în dorinţa de a reuşi. Am comparat frumuseţea spectacolului oferit de Gabriela cu frumuseţea dansului sportiv". Diana s-a declarat impresionată de gazda ei: „A fost exact aşa cum m-am aşteptat: am întâlnit o femeie frumoasă şi puternică, care deşi este tânără, are deja multă experienţă de viaţă".

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite