Munceşte cot la cot cu vedeta preferată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Visarion Viorela a sperat ca în urma întâlnirii cu CRBL să-şi însuşească cele mai în vogă mişcări de dans. Cu piciorul rupt însă, artistul a însoţit-o într-un tur al instrumentelor muzicale,  invitând-o la studioul de dans când va fi complet vindecat.

Viorela, câştigătoarea acestei ediţii a campaniei, are 18 ani, este elevă în clasa a XII-a, şi practică înotul şi polo-ul. În acelaşi timp, cochetează cu modeling-ul şi cu actoria, iar visul ei este să urmeze cursurile facultăţii de teatru. Când a aflat că urmează să-l întâlnească pe CRBL (Eduard Andreianu pe numele adevărat), Viorela ne-a spus că este pentru prima oară când câştigă ceva. Să muncească alături de vedeta ei preferată reprezintă, cu siguranţă, un premiu pe care nu-l va uita prea uşor. Emoţiile s-au risipit repede, pentru că CRBL ne-a primit pus pe glume în sala în care îi învaţă pe copiii înscrişi la cursul său de dans să se mişte pe ritmul muzicii.

Viorela se tot întreba cum anume urma să-şi petreacă timpul muncind cot la cot cu CRBL, având în vedere că acesta avea încă piciorul în ghips. De când nu se poate mişca în voie, artistul a început să cânte la tot felul de instrumente, aşa că a invitat-o pe admiratoarea lui să încerce tot soiul de exerciţii muzicale, lăsând inspiraţia să curgă şi notele să „danseze". CRBL a invitat-o pe Viorela să asculte cel mai nou single al său, „Românu' n-are noroc". În timp ce fredona, câştigătoarea a remarcat o chitară de culoare neagră şi i-a povestit cântăreţului că, în trecut, a luat şi ea câteva lecţii la acest instrument. A recunoscut că ar mai avea nevoie de îndrumări pentru a putea stăpâni chitara.

image

Nici nu a terminat de spus acest lucru că CRBL, încântat că fata era bună prietenă cu muzica, a rugat-o să interpreteze câteva acorduri şi a intervenit pe ici pe colo. Când atmosfera a devenit serioasă, iar musafirul s-a lăsat cucerit trup şi suflet de lumea muzicii, cântăreţul a „furat" câteva zâmbete încercând să interpreteze celebrul cântec pentru copii, „Old MacDonald Had A Farm". Al doilea instrument folosit a fost muzicuţa, pe care a învăţat să o folosească la scurt timp după ce, efectuând o piruetă, şi-a luxat glezna şi a fost nevoit să renunţe pentru un timp la coregrafie şi dans. Vedeta a cântat, mărturisindu-i Viorelei că în doar câteva săptămâni a prins arta „extragerii" sunetelor din micul instrument. A încurajat-o şi a învăţat-o cum se utilizează, indiferent dacă este simplă sau dublă.

A urmat testul-fulger de recunoaştere a unei melodii, pe care CRBL a interpretat-o la perfecţiune. Era vorba despre „Heal The World" a lui Michael Jackson. Viorela a luat microfonul în mână şi a cântat din toate puterile alături de simpaticul interpret. Pentru a fi cât mai familiarizată cu muzica lui, CRBL i-a arătat şi cum se produc „scratchurile", adică „sarea şi piperul" din multe piese. Astfel, cei doi actori principali ai întâlnirii pusă la cale de „Adevărul TV" au cântat şi s-au distrat, fără să simtă cum s-a scurs timpul. Ne-am luat cu greu rămas bun, iar CRBL a invitat-o pe Viorela la cursurile de dans.

Câştigătoarea acestei ediţii a concursului „Munceşte cot la cot cu vedeta preferată" ne-a spus că s-a simţit extraordinar alături de CRBL şi că a reuşit să vadă şi dincolo de imaginea de persoană publică a acestuia. „Este foarte optimist şi ambiţios", a concluzionat Viorela.

image
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite