Munceşte cot la cot cu vedeta preferată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iulian Codruţ Stănescu ne-a convins că merită să-l întâlnească pe Horia Brenciu prin urmare ­ne-am străduit şi i-am îndeplinit dorinţa „cu succes“. Câştigătorul acestei ediţii a cântat alături de Brenciu, uimindu-l pe acesta cu talentul său şi cunoştinţele muzicale.

Totul a fost posibil şi datorită „complotului" excelent pus la cale împreună cu Horia Brenciu, care s-a lăsat sedus de ideea întâlnirii cu Iulian. Am ajuns la destinaţie şi am constatat cu surprindere că Horia şi band-ul său îl aşteptau pe oaspete cu mare nerăbdare, de parcă nu puteau începe fără cel mai important pion de pe tabla de joc.

Nu mai era loc de prezentări, socializare... Aveau treabă. Horia a dat tonul, prietenii lui de la instrumente au început să cânte şi totul s-a conturat în ritmul muzicii. Şi, pentru că nu era străin, ci bun prieten cu notele de pe portativ (Iulian este artist liric - tenor), invitatul a primit onorat microfonul înmânat de vedeta lui preferată şi a început să cânte.

image

Ajutat de versurile de pe primul album semnat Horia Brenciu, „35", CD cu care s-a prezentat în semn de respect pentru munca gazdelor, Iulian şi-a uimit auditoriul cu vocea sa. Toate acestea s-au întâmplat în mai puţin de treizeci de minute, timp în care norocosul câştigător abia a avut timp să realizeze că stătea şi cânta împreună cu „un artist în adevăratul sens al cuvântului", care l-a lăsat să interpreteze „cot la cot cu el" din piesele sale, dar şi câteva fragmente din repertoriul internaţional.

Au cântat şi s-au distrat, dar mai presus de toate au repetat pentru ca următoarele concerte să fie pe placul publicului. Unul dintre momentele haioase a fost interpretarea cântecului „Ţărăncuţă, ţărăncuţă", al lui Dan Spătaru, de către membrii orchestrei, în frunte cu trompetistul de origine cubaneză Harvis Cuni Padron.

image

Ca seara să se încheie în acelaşi registru, cel al premiilor şi al surprizelor, Horia l-a cadorisit pe Iulian cu un tricou pe care era inscripţionat numele noului său album, „37". Ca o culme a hazardului pentru Iulian, în vârstă de36 de ani, este că pe obiectul vestimentar scria „Astăzi este ziua mea 37 Horia Brenciu", ca şi cum acesta ar fi şi cadoul de la vedeta sa preferată pentru momentul când cel mai înfocat fan al său va împlini 37 de ani.

Încântat la maximum, câştigătorul desemnat de echipa noastră a îmbrăcat fără să stea pe gânduri tricoul şi s-a mai fotografiat o dată cu Horia Brenciu. „Momente ca acestea sunt unice în viaţă", a mărturisit Iulian, care-şi doreşte  din toată inima să fi făcut o impresie bună lui Brenciu, cel care i-a oferit o seară de neuitat.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite