Mihai Trăistariu vrea să fie iar student

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru anul 2009, Mihai Trăistariu are planuri mari! După ce şi-a deschis o firmă de taxi, interpretul vrea acum un institut de cercetare şi să urmeze Facultatea de Fizică.

Cea mai aprigă dorinţă a lui Mihai Trăistariu este nici mai mult, nici mai puţin decât un centru de cercetare , unde savanţi din diferite domenii se vor ocupa de fenomene fizice încă neexplicate, de genetică sau biotehnologie şi chiar astrologie.

În acest sens, interpretul care a fost de şase ori olimpic la matematică şi care a absolvit Facultatea de Matematică din Iaşi, cu specializarea matematică-informatică, a decis că e momentul să urmeze şi Facultatea de Fizică. Acesta a declarat că nu se va lăsa intimidat de cei care vor încerca „să-l aducă cu picioarele pe pământ”.

Chiar dacă nu ştie când i se va materializa acest vis, Mihai vrea să împace pasiunea pentru ştiinţele exacte cu muzica, să fie prezent la cursuri şi seminarii, dar să nu neglijeze cariera muzicală.

El a pregătit deja un nou album şi un videoclip pe care le va lansa în luna ianuarie şi tot pentru anul acesta îşi propune să realizeze un album de muzică populară autentică, în care va avea câteva duete-surpriză cu nume importante ale acestui gen.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite