Mihai Bendeac: „Mereu îmi vine să spun «În puii mei»“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Bendeac: „Mereu îmi vine să spun «În puii mei»“
Mihai Bendeac: „Mereu îmi vine să spun «În puii mei»“

Actorul Mihai Bendeac revi­ne pe sticlă la Antena 1 cu o nouă emi­siune care vrea să spargă tiparele genului...

Adevărul: Cum ţi-a venit ideea numelui showului?

Mihai Bendeac: Am lansat un fel de concurs la mine pe site şi oamenii mi-au trimis diferite idei. Eu am ales 20 care mi-au plăcut mult. „În puii mei“ mi s-a părut cel mai puternic nume. La început am ales „Regii comediei”, apoi „Colivia cu nebuni”, dar în final am ajuns la „În puii mei“ pentru că suna foarte distractiv şi este foarte amuzant să-l auzi din gura unor oameni scorţoşi şi serioşi. Plus că este foarte reprezentativ pentru România de acum. Îţi vine să spui „În puii mei“ de 10 ori pe zi!

Ce subiecte vei ataca?

În principiu, acele lucruri de care ne-am putea lipsi atunci când ne dorim o viaţă frumoasă. Adică ce ar trebui să eliminăm din jurul nostru pentru ca România să devină Suedia, de exemplu. O să atacăm cocalarii, piţipoancele, fiţele, dorobanţierii, analfabeţii, politicienii, şmenarii şi aşa mai departe. Emisiunea are două direcţii: una care este satirică sau care atacă subiectele de mai sus şi o parte care nu-şi propune decât să te facă să râzi fără apel la realitatea imediată.

Te-ai mutat în familia „Antena 1“. Cum te-ai acomodat noului tău „cămin“?

image

Deocamdată sunt în proces de acomodare. Până acum cu Antena 1 am avut o relaţie bună, nu avem deloc dezacorduri. Eu sper să se păstreze o proporţie bună între momentele fericite şi cele mai puţin fericite.

Cum e Bendeac fără „Mondenii“?

La fel de talentat.

Care este relaţia ta cu Monica Anghel şi Daniel Buzdugan?

Atunci când m-am gandit la componenţa echipei, Daniel Buzdugan şi Monica Anghel erau în mod cert printre primele nume de pe listă. Dacă în cazul lui Daniel Buzdugan a fost nevoie de o discuţie telefonică, pe Monica Anghel am încercat să o curtez. S-a dovedit că sunt un imbecil. Nu avea nevoie de curte a zis şi ea „da“ din prima.

Ai anunţat într-una dintre ediţiile „Sintezei Zilei“ că doreşti să aduci în platou o tânără talentată. Despre cine este vorba?

Este vorba despre Mădălina Lefter. Are 11 ani, este din Iaşi şi cântă dumnezeişte. După părerea mea va fi una dintre marile vedete ale muzicii româneşti. Am descoperit-o pe YouTube. Mi-a trimis cineva un link; am deschis link-ul şi am zis: fata aceasta trebuie să vină în emisiune. Şi a venit.

Ce aduce nou „În puii mei“?

Noi ne diferenţiem prin faptul că în echipa de la „În puii mei“ există actori profesionişti, care au studiat şi sunt îndrăgostiţi de actorie. Media de vârstă este de 26 de ani. Un alt atuu al nostru este că lucrăm la cel mai fresh show şi toţi oamenii implicaţi sunt foarte motivaţi şi vor să demonstreze că sunt cei mai buni. Cred că avem cel mai ambiţios proiect din prezent şi suntem foarte entu­ziasmaţi de viitor.

Care sunt aşteptările tale cu privire la noua emisiune?

Vreau ca peste cinci ani lumea să privească emisiunea asta ca cel mai bun produs de pe piaţa de divertisment din România.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite