Mihaela amână nunta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta tv Mihaela Tatu are o mulţime de noi proiecte pe care le va pune în aplicare foarte curπnd. Tot la capitolul noutăţi, Mihaela se laudă şi cu un club pentru copii. Numai pentru un

Vedeta tv Mihaela Tatu are o mulţime de noi proiecte pe care le va pune în aplicare foarte curπnd. Tot la capitolul noutăţi, Mihaela se laudă şi cu un club pentru copii. Numai pentru un singur lucru se pare că nu are timp: nunta ei.

De când Mihaela a început frumoasa relaţie cu Florin, iubitul ei, s-au tot făcut speculaţii referitoare la căsătoria dintre cei doi. Din fericire, aceasta nu s-a supărat din cauza zvonurilor, dar a ţinut să menţioneze că nunta încă nu va avea loc. "Îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar încă nu mă mărit. Sunt în continuare cu Florin, ne înţelegem bine, dar acum avem multe alte lucruri de făcut", afirmă vedeta de televiziune.

Mihaela şi fiica ei, o echipă

Fata Mihaelei Tatu, Ioana, are 23 de ani şi e studentă la Facultatea de Arte şi la Psihologie. Ea e foarte protectoare şi grijulie cu mama ei, iar Mihaela ţine cont întotdeauna de părerea fiicei sale. Întrebată cum ar reacţiona dacă Ioana ar veni într-o bună zi să îi spună că se căsătoreşte cu un băiat despre care Mihaela habar nu are, vedeta a răspuns senin: "E alegerea ei, dar o sfătuiesc să se gândească, pentru că e un pas pe care trebuie să îl facă pentru toată viaţa. Dar am multă încredere în judecata ei".

O răsfaţă cu bucate alese

Iubitul Mihaelei Tatu, Florin Radu, are grijă să o aştepte în fiecare zi cu masa pregătită. Mai tπnăr decπt aceasta cu 8 ani, Florin are ceva mai mult timp liber decπt ea, tocmai de aceea şi-a luat în serios rolul de bucătar-şef al cuplului.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite