Net zone: Club Mesmerize, pentru tine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mesmerize este prima Şcoală de Public Speaking şi Dezvoltare Personală cu toate serviciile in house.

Pe strada Toamnei nr. 101 (Bucureşti), comunitatea de afaceri şi oamenii politici, dar şi cei dornici de perfecţionare pot descoperi un loc nou, unde pot învăţa totul despre dezvoltare personală.

Aici, cursanţii au întâlniri cu profesori de dicţie, mişcare, tv training, consultanţi de imagine, toate într-un spaţiu armonios, conceput special să medieze cu succes întâlnirea dintre consultanţi şi cursanţii ambiţioşi.

www.mesmerise.ro

Fiecare cursant obţine un profil al personalităţii şi este asistat pentru a putea performa mai bine public: discursul, alura şi un mod mai eficient de a se pune în valoare pot fi îmbunătăţite aici.

Clubul are o grădină generoasă, în care se petrec întâlniri interesante: special parties, storytellers şi tot felul de evenimente care te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti viaţa. Câteva serii de cursuri (de exemplu cel de fotografie, cu Ionuţ Staicu şi de estetica imaginii) atrag un public eclectic şi entuziast. Abordarea e şi relaxată şi eficientă.

Pentru un branding de succes, poţi oricând apela la oferta Mesmerize, disponibilă pe www.mesmerize.ro, un site conceput pe ideea user-friendly, care te ajută să parcurgi mult mai uşor secţiunile.

www.

roliteratura.ro

image

Dacă doreşti să faci parte dintr-o comunitate a scriitorilor şi a creatorilor de artă români, atunci poţi oricând să-ţi faci un cont pe site-ul roliteratura.ro, un loc unde poţi găsi poezii de bună calitate, scriitori români consacraţi şi desigur, un forum unde poţi discuta despre cultura română actuală.

rockliber.ro

image

Site specializat pentru iubitorii muzicii rock, rockliber.ro îţi oferă tot felul de informaţii folositoare despre formaţiile tale favorite, dar şi despre artiştii români pe cale să devină „the best next thing”. Dacă doreşti să afli unde va avea loc următorul concert al formaţiei tale preferate, atunci uită-te pe site!

cnprint.ro

image

Dacă tot te-ai hotărât să te căsătoreşti în această vară, surprin-de-ţi rudele şi prietenii cu o invitaţie specială! Pentru cel mai frumos eveniment din viaţa ta şi, bineînţeles, pentru ideile creative pe care le ai, www.cnprint.ro te răsplateşte cu o ofertă de invitaţii pe cât de variată, pe atât de tentantă.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite