Marina Almasan, asistata de un papagal vorbitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Va era dor de Marina Almasan? Ei bine, asteptarea s-a incheiat. Pentru ca, de maine, o puteti urmari sambata de sambata la TVR 1, de la 14.30. Asta pentru ca emisiunea pe care o modereaza, “Ne vedem la TVR”, revine pe micile ecrane cu un format nou, de aproape doua ore.

Marina nu vine singura. În fiecare editie, Teverel (un papagal vorbitor, specia “Marele Alexander”) va participa la dezbateri, iar baietii de la Centrul Civic - trupa condusa de compozitorul Andrei Tudor - vor face show. Marina a inclus acest decor viu în emisiune pentru a sublinia, cât mai sugestiv, faptul ca “Ne vedem la TVR” este emisiunea celor “cu papagal”!

Frumoasa vedeta revine cu forte proaspete din vacanta, care insa nu a fost una foarte linistita. Emotiile i-au dat batai de cap Marinei. “Fiica mea a devenit, vara  aceasta, studenta, deci am avut o vacanta macinata de bac-uri, meditatii, emotii, nervi! Am rasuflat, cu totii, usurati abia la inceputul lui august, dar am avut vreme sa ne aruncam, o saptamana, in marea bulgarilor si sa ne vanturam, fara vreo tinta anume, prin Europa din stanga tarii, vizitand prieteni, cautand locuri noi, umplandu-ne portbagajul cu te miri ce...”.

Pe langa fiica, mai are un baietel ce tocmai a trecut in clasa a cincea. Asadar, cum e? “Sunt un parinte constiincios si n-am lipsit de la nici o sedinta cu parintii! Victoras se afla acum intr-o etapa noua a vietii sale: clasa a cincea. Momentan, cautam, eu si Victor - seniorul - o varianta optima pentru a fi siguri ca dimineata, cat noi suntem plecati de acasa, iar Victoras, chipurile, face lectii, timpul nu este pierdut!

Din pacate, tentatia permanenta a ecranelor ne creeaza mari probleme, asa ca am hotarit ca Victoras va fi exilat dimineata la bunici, de unde suntem siguri ca va pleca la scoala, cu lectiile invatate, cu burta plina si cu minimum de timp pierdut!”. Sa trecem la alte lucruri. Cum ii place Marinei sa se imbrace? Este foarte atenta cu adecvarea tinutei la programul zilei!

“Daca stiu ca ma as­teapta o zi «de rutina», la birou, inconjurata de echipa mea tanara, blugii se simt foarte bine pe mine! Daca se preconizeaza intalniri «la nivel inalt», tinuta sport face loc uneia «office». In general, tinutele mele «de sticla» nu difera foarte mult de cele de zi cu zi, intrucat niciodata nu mi-a placut sa epatez, pe ecran. Am vrut sa fiu fireasca, naturala, n-am cautat sa-mi pun in inferioritate invitatii - de multe ori oameni modesti - arborand tinute sofisticate!”.

O vezi la TVR 1 sambata, ora 14.30

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite