Mania jocurilor „browser based”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jocurile online au devenit o dependenţă pentru cei ai căror job îi solicită la maximum şi pentru care clipele de relaxare sunt o necesitate.

Jocurile browser based se joacă interactiv şi în timp real, fără a fi necesară instalarea unui alt program în calculatorul dumneavoastră. Milioane de oameni din toată lumea participă la aceste aventuri fantastice virtuale chiar în această clipă şi se estimează ca această cifră să crească considerabil în următorii ani.

Care sunt cele mai populare jocuri?

Conquiztador – joc de cultură generală cu elemente de strategie, ce se joacă în grupuri de 3 persoane.Triburile – acţiunea se petrece in Evul Mediu, fiecare jucător fiind stăpânul unui mic sat, pe care îl aduce la putere, putându-se alia sau intra în conflict cu alţi jucători din reţea.

Travian  – este un joc între trei triburi (romani, daci şi barbari), ce propune jucătorilor săi să-şi construiască sate, să conducă războaie sau să schimbe resurse cu vecinii în timp de pace.

Pentru a putea juca astfel de jocuri, e nevoie de instalarea Macromedia Flash Player şi de o conexiune de Internet. Nimic altceva nu stă în calea celor care vor să se destindă şi să se desprindă de stresul zilnic. Aşa că... relaxare plăcută!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite