Malvina Cervenschi: ,,Am o meserie de cursă lungă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la modeling, la jurnalul de noapte, Malvina a făcut paşi rapizi şi siguri în lumea televiziunii. A prezentat informaţiile despre vreme şi a ajuns, într-o perioadă relativ scurtă, în cea mai serioasă zonă din media, profitând de fiecare oportunitate.

Adevărul:Te-ai lansat ca model? Când ai urcat ultima dată pe scenă în această calitate?

Malvina Cervenschi: În timpul facultăţii am lucrat o perioadă ca model. Ultima colaborare pe care am avut-o a fost o reclamă la un şampon, chiar în perioada în care am intrat în televiziune.

Malvina şi Albertina sunt două nume uşor de recunoscut pentru public, ce vă mai leagă acum?

M.C: Malvina şi Albertina se înţeleg la fel ca înainte, însă timpul petrecut împreună e din ce în ce mai restrâns. Albertina prezintă două jurnale dimineaţa şi rubrica Sport Plus, ceea ce face să nu ne mai întâlnim atât de des.

Joci şah de când erai mică, care sunt cele mai mari beneficii pe care ţi le-a adus acest joc?

M.C: Am studiat şahul timp de 5 ani. M-a ajutat să-mi dezvolt gândirea, să creez strategii, să învăţ să am atenţie distributivă şi să fiu atentă la orice amănunt, la orice mişcare din jurul meu. Şahul te învaţă să-ţi cunoşti adversarul din mutările pe care le face, te învaţă cum să fii învingător, dar şi cum să ştii să pierzi.

Ce ai vrea să urmeze în cariera ta, după ,,Jurnalul de noapte”?

M.C: Sfera ştirilor este una ofertantă, este un loc care îţi permite să te desfăşori, să creezi şi care te ţine mereu în priză. E o meserie de cursă lungă, o meserie care te provoacă, care te face curios să afli tot mai mult despre tot ceea ce se întâmplă. Îmi place! Nu ştiu ce va urma după, cred că voi şti la momentul potrivit. Niciodată nu mi-am făcut planuri. Am ştiut însă când e momentul oportun să schimb ceva.

Eşti tânără soţie, ce ai schimba la bărbatul de lângă tine?

M.C: Am împlinit deja doi ani de căsătorie. Sincer, aproape nu îmi vine să cred cât de repede au trecut aceşti doi ani. Trebuie să recunosc că e destul de dificil să îţi găseşti perechea, jumătatea... deşi ştii sau ai speranţa că va veni la momentul potrivit. Bogdan a apărut în viaţa mea în momentul în care mă aşteptam mai puţin, iar atunci când l-am cunoscut era aşa cum mi l-am dorit, nu am încercat să schimb nimic şi nici acum nu îmi doresc.

Care sunt lucrurile fără de care nu poţi să trăieşti?

M.C: Nu cred că există lucruri fără de care să nu poţi trăi în adevăratul sens al cuvântului. Altfel, probabil că devenim dependenţi de un confort exagerat, de ultimul timp de tehnologie, de lucruri ne-esenţiale şi mai puţin de cei dragi care ne înconjoară...

Cum îţi vei petrece Sărbătorile de Iarnă?

M.C: Deja se simte aerul sărbătorilor de iarnă, abia aştept Crăciunul pe care îl vom petrece alături de prieteni şi Revelionul alături de familie.

Ce te leagă de sporturile de iarnă?

M.C: Pe scurt, pasiunea, adrenalina, senzaţia minunată pe care ţi-o oferă zăpada, muntele, ceaiul de pe pârtie, prietenii, amorţeala după o zi pe snowboard, căldura care te aşteaptă mai apoi la cabană...

Ce nu ratezi niciodată la TV?

M.C: Ratez destul de multe în ultimul timp, exceptând programele de ştiri şi poate un film seara.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite