Magia numerelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul Destinului sau Calea vieţii joacă un rol important în demersurile noastre! Nu ne putem schimba destinul, dar suntem motivaţi să modificăm strategia în momentele critice pentru a

Numărul Destinului sau Calea vieţii joacă un rol important în demersurile noastre! Nu ne putem schimba destinul, dar suntem motivaţi să modificăm strategia în momentele critice pentru a triumfa.

Astfel, putem înlătura tendinţele negative ale unui număr asupra vieţii noastre. Chiar dacă ne schimbăm numele, Numărul Destinului nu se modifică. Mediul de viaţă din primii ani ai copilăriei poate să împiedice exprimarea promptă a acestui număr. Unii numerologi cred că acest Număr al Destinului ne este dăruit de la naştere.

De aceea ne îndreptăm spre "destinaţie" luptπndu-ne cu dificultăţile întπlnite în cale. Atunci cπnd Numărul Destinului coincide cu Numărul Reuşitei, ambiţiile noastre sociale şi profesionale se vor concretiza fără eforturi prea mari.

Cum se calculează Numărul Destinului?

Pentru a descoperi acest număr adunăm ziua, luna şi anul naşterii, pπnă ajungem la o cifră. În exemplul nostru, preşedintele PSD, Mircea Geoană, este născut la data de 14 iulie 1958:

1 + 4 + 7 + 1 + 9 + 5 + 8 = 35

Reducem numărul la o cifră:

35 = 3 + 5 = 8

Iată semnificaţia numerologică a acestui număr:

1. Predomină lecţiile şi experienţele de viaţă care au un efect profund asupra destinului celor aflaţi sub această influenţă. 2. Curajul, moderaţia şi răbdarea le sunt testate de fiecare dată persoanelor care au acest Număr al Destinului.

3. În categoria acestor nativi se aliniază persoanele care se străduiesc să facă faţă crizelor şi vor să demonstreze că nu cultivă resentimentele.

4. Pentru putere şi bani, Numărul Destinului 8 e pregătit să urmeze un drum riscant.

5. Adesea, trebuie să ţină seama de opinia unui părinte sau profesor, fapt care, dincolo de aparenţe, îl nemulţumeşte profund.

6. Poate avea rivali puternici în rπndul nativilor care au Numărul Destinului 2, 4, 7 şi 9.

Sfatul specialiştilor pentru Numărul Destinului 8:

Să practice tehnici de revigorare care au tangenţă cu apa pentru a ţine orice rivalitate sub control.

Să lupte cu propriile slăbiciuni.

Ecoul copilăriei se răsfrπnge asupra maturului, gata să răspundă prin violenţă.

Să evalueze cu realism demersurile riscante.

Pentru că lecţiile de supravieţuire nu le uită uşor, persoanele cu Numărul Destinului 8 acceptă provocările în lupta pentru putere, derulate în culise

E benefic pentru aceşti luptători să reţină din modelele înaintaşilor strategia care le-a adus succesul.

Trebuie să preţuiască relaţionarea cu membrii grupului din care face parte.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite