Magia numerelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Temeritate şi independenţă Acestea sunt caracteristicile Numărulului destinului 5 Numerologia este considerată un valoros cod de informaţii privind propriul nostru destin. Desigur,

Temeritate şi independenţă

Acestea sunt caracteristicile Numărulului destinului 5

Numerologia este considerată un valoros cod de informaţii privind propriul nostru destin. Desigur, este foarte important pentru noi cum ne influenţează cariera, ascensiunea socială şi situaţia financiară - în bine sau în rău - anumite persoane din grupul nostru relaţional.

Aşa cum v-am obişnuit, în fiecare săptămπnă răspundem scrisorilor şi e-mail-urilor dumneavoastră. Astăzi răspundem cititoarei noastre Roxana Barbie.

Numărul destinului dumneavoastră este 5. Am ajuns la această concluzie adunând datele dumneavoastră personale pe care ni le-aţi trimis. 5 este un număr de destin foarte bun. Nativii cu număr de destin 5 vor avea o viaţă marcată de evenimente-schimbări şi călătorii, cu efecte favorabile în carieră şi în viaţa personală. Conjunctura vă dăruieşte perspective formidabile! În general, acest număr de destin este un deschizător de drumuri.

Desigur, iniţiativele dumneavoastră reprezintă experienţe de viaţă în care se implică un mare număr de oameni-rude, prieteni şi persoane influente. În toate bătăliile la care participaţi trebuie să manifestaţi temeritate, dar şi tendinţă de adaptare şi dinamism. De aceea este esenţial să vă menţineţi în formă, să vă menajaţi forţele pentru împlinirea proiectelor realiste.

Reţineţi că orice Număr de destin 5 are putere de convingere şi găseşte adepţi pentru cele mai îndrăzneţe proiecte pe termen lung. Se remarcă unele preocupări esenţiale de-a lungul vieţii: eliberarea de sub tutela unor persoane agresive şi cicălitoare, obţinerea unor avantaje care să îndepărteze stresul, încordarea şi condiţiile precare de viaţă.

Sfaturi pentru Numărul destinului 5

Să prefere compania persoanelor optimiste şi amuzante;

Să se străduiască să îmbine munca intelectuală cu activitatea fizică:

Să bea multe sucuri naturale, pentru că sunt susceptibile de boli de piele şi tulburări cardiace; ≥ Să asculte cu răbdare opinia celorlalţi ≥ Sunt ideale relaţiile de parteneriat cu numerele 5,1,3 sau 9.

Să aprecieze colaborarea cu persoanele care ştiu să negocieze, fără să accepte compromisuri dureroase.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite