Madonna vine în România!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna vine  în România!
Madonna vine în România!

La 26 august interpreta va susţine un concert incendiar în cadrul turneului extins „Sticky & Sweet“. Norocoşii care şi-au cumpărat bilete o vor putea vedea live pe Regina Pop, care îşi promovează pe această cale ultimul ei album, „Hard Candy“.

În urma succesului înregistrat anul trecut cu „Sticky & Sweet“, Madonna a decis să-şi extindă turneul cu câteva concerte în Europa, care includ ţări în care vedeta nu a mai ajuns până acum (România, Bulgaria, Rusia şi Serbia).

În 2008, Madonna a susţinut 58 de concerte, turneul având încasări de peste 280 de milioane de dolari. Paul Oakenfold a fost selectat să cânte în deschiderea tuturor concertelor din 2009. DJ-ul a remixat piesele celebre ale formaţiilor Rolling Stones, U2, Madonna, Justin Timberlake, Snoop Dog şi Elvis Presley.

Astfel, la 26 august, Madonna va încinge atmosfera cu un concert extraordinar care va avea loc în Parcul Izvor.

În zona de lângă Casa Poporului, diva va avea la dispoziţie cabine pentru ea şi angajaţii care o însoţesc peste tot în acest turneu. Totodată, cei patru copii ai divei (Lourdes şi Rocco, odraslele biologice şi Mercy James şi David Banda, copiii înfiaţi din Malawi) vor fi alături de interpretă.

Din „alai“ nu lipseşte iubitul Reginei pop, manechinul brazilian Jesus Luz, în vârstă 22 de ani. Concertul de peste două milioane de euro va dura două ore, iar cei care doresc să o vadă în carne şi oase pe Regina Pop au scos din buzunar 120, 160, 600 sau 800 de lei.

Întrucât doreşte să-şi menţină condiţia fizică, Madonna a cerut ca meniul zilnic servit de cei trei bucătari personali să nu conţină carne. Alcoolul este interzis, vedeta perferând să aibă la discreţie ceai de mentă şi apă Kaballah, care o costă 10.000 de dolari pe lună.

Totodată, Madonna a cerut să fie însoţită peste tot de bodyguarzi, care să o protejeze pe artistă şi pe copiii ei. Regina Pop le-a interzis membrilor echipei sale ca atunci când fumează să se apropie la mai puţin de 15 metri de ea, ameninţând cu concedierea celor care încalcă această regulă.

Turneul „Sticky & Sweet“, care promovează cel mai nou album al Madonnei, „Hard Candy“, este cel mai de succes turneu al unui artist solo. Înainte ca să ajungă la Bucureşti, Madonna a cântat la Belgrad, iar înainte de asta a fost prezentă la Werchter, Milano, Barcelona, Madrid, Hamburg, Oslo Tallin, Helsinki, Göthenburg, Copenhaga şi Praga.

La Varşovia Madonna a stârnit controverse datorită zilei în care a susţinut concertul, 14 august, în Ziua Adormirii Maicii Domnului. Înainte de aceste incidente, imaginea interpretei a avut de suferit în urma prăbuşirii unei scene, care a dus la decesul câtorva persoane.

Pretenţiile pe care le-a avut în Rusia, când a susţinut un concert la 2 august, au stârnit alte valuri de nemulţumiri în rândurile fanilor şi populaţiei. Cu toate acestea, indiferent de cât de ciudate ar părea cerinţele Madonnei, cei care şi-au propus să o aducă pe divă în ţara lor au acceptat orice li s-a cerut, chiar şi cererea de a avea la dispoziţie 20 de linii telefonice personale.

Vedeta pop a anunţat deja o serie de noi proiecte pentru acestă toamnă, printre acestea fiind un material discografic best of, precum şi două noi cărţi.

Madonna este aşteptată în România cu sufletul la gură, iar din Parcul Izvor din Bucureşti, la 26 august, vor răsuna melodiile care au făcut-o celebră pe Madge. Cei care doresc să ia parte la concertul Madonnei mai pot cumpăra bilete online de pe www.myticket.ro.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite