Lavinia e greu de cucerit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se vede cu ochiul liber că Lavinia, fosta componentă a trupei Spicy, e sexy. E logic faptul că e şi foarte curtată de bărbaoei. Cu toate acestea, Lavinia susoeine că, în momentul de

Se vede cu ochiul liber că Lavinia, fosta componentă a trupei Spicy, e sexy.

E logic faptul că e şi foarte curtată de bărbaoei. Cu toate acestea, Lavinia susoeine că, în momentul de faoeă, nu e îndrăgostită.

Lavinia se numără printre frumoasele din muzica romπnească. Deşi are un corp de invidiat, ea nu a cedat solicitărilor de a apărea în "costumul Evei" în revistele pentru bărbaoei. La cei 23 de ani ai săi, ea se poate mπndri că e una dintre cele mai dorite femei din Romπ- nia. Cu toate acestea, nu s-a împlinit şi pe plan sentimental, mărturisindu-ne că încă nu e îndrăgostită.

A fost la mare cu părinoeii Pentru că iubeşte marea şi soarele, Lavinia nu a ratat ocazia de a petrece cπteva zile la plajă. S-a bronzat atπt pe litoralul romπnesc, cπt şi pe cel bulgăresc. "Am fost pe litoralul bulgăresc, dar am rămas puoein dezamăgită.

Tot la noi e mai frumos".

A fost în Venus cu părinoeii ei. Lavinia şi mama ei au experimentat ceva inedit: s-au plimbat cu skijetul. "A fost foarte frumos. Mi-a fost greu să mă mai despart de ski jet.

Pπnă şi mamei mele i-a plăcut, pentru că am făcut o plimbare împreună", a povestit amuzată Lavinia

În această toamnă, Lavinia va lansa un nou album

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite