Lansări DVD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aventurile celor mai îndrăgite personaje de desene animate, Tom şi Jerry, au fost prezentate în peste 150 de ţări şi s-au vândut pe DVD în peste 10 milioane de exemplare.

TOM şi JERRY –  volumul 2

Regie: William Hanna, Joseph Barbera

 Această serie animată a primit şapte premii Oscar. Personajele au suferit o serie de transformări care au avut menirea de a-i atrage în număr cât mai mare iubitorii de benzi desenate. Urmăreşte volumul III al colecţiei „TOM & JERRY - Prietenii copilăriei noastre“, ce se distribuie împreună cu ziarul Adevărul, pe data de 17 noiembrie. Volumul conţine: „Concertul“, „Şoricelul invizibil“, „Motanul frustrat“, „Profesorul Tom“, „Pisoiul şi sirenelul“, „Tom şi căţeluşul“, „La tenis“, „Jerry şi leul“.

Ziua judecăţii

Regie: Patrick Tatopoulos; Distribuţie:  Michael Sheen, Rhona Mitra, Bill Nighy

La 27 de ani după ce un virus a ucis milioane de oameni, boala izbucneşte din nou în Londra, ameninţând întreaga populaţie a oraşului. Singura speranţă rămâne o unitate de elită, condusă de un maior, o femeie frumoasă, dar ucigătoare... Trupele trebuie să distrugă  bande ucigaşe, care au prins gustul cărnii de om!

Merg pe drumul meu

Regie: Leo McCarey; Distribuţie: Bing Crosby, Risë Stevens, Barry Fitzgerald

Când preotul O’Malley soseşte în noua sa congregaţie, pentru a sluji la o veche biserică, lucrurile încep să se complice. Bătrânul reverend Fizgibbon nu are o părere bună despre O’Malley. Cei doi nu cad de acord. Dar când metodele lui O’Malley reuşesc să ajungă până la cei mai dificili copii, parohia începe să se schimbe.

Albă ca Zăpada

Personaje: Blabby, Jumpy, Shifty, Snoopy, Awful, Baldy, Biggo-Ego, Biggy, Biggy-Wiggy

Generaţii întregi s-au bucurat de această poveste magică, de muzica memorabilă şi personajele de neuitat ale filmului lui Walt Disney, „Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici“. Acum, această poveste nemuritoare străluceşte mai frumos ca oricând, cu imagini noi, restaurate digital, şi materiale bonus minunate!

Curtezana

Regie: Stephen Frears; Distribuţie:  Michelle Pfeiffer, Kathy Bates, Rupert Friend

În Parisul anilor ’20, Chéri e răsfăţatul fiu al unei foste curtezane, Madame Peloux. Mama lui îl încredinţează rivalei sale, Léa de Lonval, pentru a-l iniţia în arta amorului. Léa e o femeie matură, extrem de seducătoare. După şase ani de relaţie, Madame Peloux îi aranjează lui Chéri căsătoria cu Edmée.

Adevarul şi numai adevărul

Regie: Rod Lurie; Distribuţie: Kate Beckinsale, Matt Dilon

Rachel Armstrong, interpretată aici de frumoasa actriţă Kate Beckinsale, este jurnalista unei publicaţii din Wa­­shing­­ton. Ea se vede condamnată pe nedrept de un judecător, care îi dă pedeapsa maximă. Motivul e acela că Rachel refuză să divulge sursa care a ajutat-o în anche­tarea unui scandal politic de proporţii uriaşe.

image
image
image
image
image
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite