Kylie Minogue vrea succes la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai sunt două zile până la concertul cântăreţei australiene Show-ul Kylie Minogue de pe Stadionul Cotroceni face parte din turneul "KyleX2008". Singurele bilete disponibile sunt cele din

Mai sunt două zile până la concertul cântăreţei australiene

Show-ul Kylie Minogue de pe Stadionul Cotroceni face parte din turneul "KyleX2008". Singurele bilete disponibile sunt cele din zona Gazon B, care se comercializează la preţul de 95 de lei.

Concertul va dura două ore,şi va începe la ora 19.00. Artista va purta şapte ţinute semnate de celebrul creator Jean Paul Gaultier. Artista a solicitat organizatorilor şapte cabine cu pereţi de oglindă. Fabuloasa producţie a turneului a venit în România cu 20 de tiruri. Sunt aşteptate şi şapte autocare cu tenhicieni, 14 dansatori, acrobaţi, stilişti şi muzicieni.

Spre deosebire de alte ţări, în România nu există un fan club Kylie Minogue. Până în acest moment, E!magic, compania care o aduce pe diva australiană în România, nu a primit nicio solicitate din partea unei astfel de organizaţii. Conform E!magic, singurul concert la care şi-a anunţat prezenţa un fan club a fost cel al trupei Depeche Mode din România.

Admirată pentru lupta cu cancerul

Televiziunea muzicală U TV a anunţat că în concursul în urma căruia un fan va primi un bilet la concertul Kylie Minogue din Capitală au fost înscrişi peste 500 de persoane, din toată ţara, cu vârste până în 25 de ani. Postul de radio Europa FM organizează un concurs similar şi are aproape 250 de înscrişi. Biletele vor ajunge la câştigători în cursul zilei de astăzi.

Aspiranţii la un bilet de concert al cântăreţei sunt motivaţi de faptul că, pentru ei, Kylie este un adevărat idol, este o femeie extraordinară. Fanii o admiră pentru calităţile sale vocale şi fizice şi mai ales pentru puterea pe care a avut-o în lupta cu cancerul la sân.

În urmă cu trei ani, Kylie a fost diagnosticată cu cancer la sân, iar artista a fost nevoită să anuleze tuneul "Showgirl". După ce a intrat în operaţie, prietenii vedetei, printre care şi Olivia Newton-John, o altă supravieţuitoare a cumplitei boli, au rugat jurnaliştii şi fanii să nu o hărţuiască pe artistă.

Prima apariţie în public după operaţie a fost când a vizitat câţiva copii bolnavi de cancer internaţi la un spital din Melbourne. Regina pop Madonna nu a rămas indiferentă la suferinţa cântăreţei australiene şi a mărturisit că se roagă pentru sănătatea lui Kylie.

Madonna a susţinut-o pe Kylie

Mai mult, în cadrul turneului de promovare a albumului "Confessions on a Dancefloor", în semn de susţinere şi încurajare în lupta cu cancerul mamar, Madonna a purtat un tricou inscripţionat cu numele lui Kylie Minogue.

95 de lei este preţul unui bilet la Gazon B, singurele care mai sunt disponibile, restul fiind epuizate

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite