Jurnal de „Şatră“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jurnal de „Şatră“
Jurnal de „Şatră“

VJ-ul Mircea Zara, vocalistul trupei „Spitalul de Urgenţă“ Dan Helciug, Claudia Pătraşcu de la Sexxy şi interpreta Anamaria Ferentz au fost vedetele care au intrat în concursul transmis de Kanal D, „Şatra“.(episodul 4)

Pentru Mircea Zara, drumul până la satul Matrici aşezat între dealuri, a fost lung ca o zi de post. Înarmat cu o valiză grea, sacoşe pline de cadouri pentru copiii gazdei şi cu o pălărie grea de gabor, VJ-ul a ajuns la locul faptei, sleit de puteri.

Dar surprizele acestuia abia au început. După un concert şi un drum anevoios, familia Rafi l-a pus la treabă. “Speram să nu trebuiască să muncesc prea mult, căci veneam direct de la un concert şi eram foarte obosit. M-au întâmpinat însă nişte gazde foarte primitoare şi... pline de energie.

Chiar dacă am muncit cot la cot cu ei, parcă nici nu am simţit când a trecut timpul. Am cosit iarba pentru animale, am hrănit iepurii, am învăţat să prelucrez tabla şi să fac burlane”, a povestit Mircea. Fetele familiei au fost cele mai fericite de noul lor oaspete, care le-a povestit despre viaţa din cluburi şi despre locurile de distracţie în care ele nu au ajuns niciodată.

Dan Helciug, a venit în mijlocul gaborilor din Sovata cu un singur gând: să fie bulibaşă pentru o zi. El a venit cu chitara, le-a cântat, i-a distrat, „i-a îmbunat”, le-a arătat că la nevoie s-ar descurca şi la „tăblărit”. Pe scurt, a făcut tot ce a ştiut ca să le intre în graţii.

„Mai ales mă bucur că mă vor vedea socrii mei muncind. Sper însă să nu le dau şi idei”, a recunoscut la sfârşit solistul trupei „Spitalul de Urgenţă”. Cântăreţul a declarat că această vizită îl va ajuta să finalizeze proiectul la care lucrează, care are ca temă viaţa ţiganilor.

image

Mircea a hrănit iepurii ţiganilor



Claudia, fosta jumătate a trupei Sexxy,  i-a impresionat pe gabori. Aceştia i-au spus că nu vor s-o mai lase să plece din şatră, iar unul dintre admiratori a ţinut s-o anunţe pe mama cântăreţei că e timpul să se pregătească să devină bunică. „Am stat foarte mult în compania copiilor care m-au impresionat prin buna creştere de care au dat dovadă, iar eu i-am învăţat să cânte şi să recite poezii”, a povestit Claudia.

image

Anamaria Ferentz a dat cu var în spatele casei şi a vândut găleţi


Interpreta Anamaria Ferentz a venit echipată cu o mască medicală de protecţie şi o pereche de mănuşi chirurgicale. Misiunea ei a fost să văruiască locuinţa şi să vândă găleţi în sat pentru a face rost de bani.

Artista nu s-a dat înapoi de la nimic, ba chiar s-a arătat încântată, iar gazda a ţinut să-i pregătească cina. Pentru că nu s-a împăcat cu sforăitul gazdei, interpreta a ales să înnopteze la un hotel din zonă. Cum a fost primită a doua zi în casa gazdelor aflaţi urmărind reality-showul „Şatra”, de luni, până joi, începând cu ora 22.00, la Kanal D. (Va urma)

image

Dan Helciug a fost desemnat bulibaşe pentru o zi.



„Am stat foarte mult în compania copiilor care m-au impresionat prin buna creştere de care au dat dovadă“

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite