Jurnal de „Şatră“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interpretul CRBL, actorul Victor Yila, dansatoarea Jasmine şi asistenta TV Marina Dina sunt protagoniştii noului episod din reality-show-ul „Şatra“, transmis de Kanal D, de luni până joi, la ora 22.00. (episodul 3)

Coregraful, dansatorul şi cântăreţul CRBL a fost primul care a ajuns în şatră. Deşi la început s-a arătat reticent în ceea ce priveşte condiţiile de aici, componentul trupei SIMPLU a fost fascinat de atelierul de tăblărit al gazdei sale din Sovata. CRBL a pus mâna pe foarfeca de tăiat tablă şi primul lucru pe care l–a meşterit a fost un fluier. El i-a uimit pe rromii care l-au lăudat pentru priceperea lui. „Tu ai talentul în sânge.

Păi dacă stai aici o săptămână, înveţi să lucrezi mai bine decât mine“, i-a spus bulibaşa artistului. Pentru a-şi arăta îndemânarea, CRBL a mai făcut şi o scafă pe care să o pună la streaşina casei. La plecare, el a dăruit bulibaşei şi fratelui său câte un trabuc şi a explicat că dacă ştia ce-l aşteaptă şi unde va ajunge, se pregătea cu o trusă de scule completă.

Următorul sosit în şatra din Sovata a fost comediantul Victor Yila, din grupul umoristic „Vouă“. Victor a fost cel mai „coo­perant”. El s-a spălat în râu, a făcut focul în „bătătura“ gazdelor, a gătit ţigăneşte şi, pentru că a avut norocul de a fi pe aproape când bulibaşa Gabi şi-a serbat ziua de naştere, congolezul a participat la un adevărat festin gitan. După petrecerea gaborilor, actorul a ales să doarmă într-o căruţă cu coviltir, pe pat de fân şi paie.

„A fost într-adevăr ciudată senzaţia de a dormi afară, însă, până la urmă, am adomit şi a fost chiar plăcut: susurul apei, cântecul păsărelelor, aerul curat... a fost chiar frumos!“, a mărturisit actorul copleşit de amintirea momentelor petrecute alături de cei din şatră.

A venit rândul dansatoarei exotice Jasmine să poposească în casa rromilor. Aşa cum era de aşteptat, Jasmine a impresio­nat asistenţa masculină şi a atras privirile prin frumuseţea ei. Jasmine a pus pe jar inima Lăcrămioarei, nevasta bulibaşei. Lăcrămioara a stat cu ochii în patru pe bărbat şi pe dansatoare şi nu s-a liniştit până nu a auzit din gura dansatoarei că nu-i plac bărbaţii din şatră, pe motiv că mu­ncesc mai puţin decât femeile lor.

Sensibilă din cale-afară şi tot atât de timidă, asistenta TV Marina Dina nu s-a priceput să facă mai nimic din sarcinile pe care i le-au dat gaborii. Ghinionul ei a fost că, în ziua în care a stat în şatră a plouat torenţial, iar şanţul de scurgere a apei s-a înfundat. Deşi nu i-a plăcut să iasă din casă pe o vreme atât de urâtă, Marina s-a văzut nevoită să care cu o roabă pietrele care au înfundat şantul şi să le ducă la râu.

Vedeta a fost dezamăgită de tot ceea ce i s-a întâmplat: „Este foarte mult de muncă acolo. Şi e greu să fii femeie în şatră. Trebuie mereu să ai grijă de bărbat să fii atentă cu el, când, de fapt, ar trebui să fie invers. Iar de munca în noroi, ce să zic?! Eu nu sunt obişnuită cu aşa ceva. Şi sper că nici nu o să fiu nevoită vreodată să mă obişnuiesc“.(Va urma)

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite