Iuliana se face profă de muzică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gazda emisiunii "O dată-n viaţă" de la TVR1 este pe ultima sută de metri pπnă la absolvirea Conservatorului. În această vară Iuliana Tudor va susţine examenul de licenţă şi se va alege

Gazda emisiunii "O dată-n viaţă" de la TVR1 este pe ultima sută de metri pπnă la absolvirea Conservatorului. În această vară Iuliana Tudor va susţine examenul de licenţă şi se va alege cu o diplomă de profesoară de muzică.

Vedeta TVR are mari emoţii în ceea ce priveşte susţinerea examenului de licenţă. Aşa cum ne-am fi aşteptat, lucrarea ei de diplomă va fi una despre folclor. "O monografie a Mărginimii Sibiului" e tema respectivei lucrări. "Pe diploma mea de licenţă, la capitolul <> va scrie <> .

Adică voi putea fi profesoară de muzică. Însă eu nu îmi doresc să profesez în acest domeniu. Nu încă, pentru că nu vreau să renunţ la televiziune", a mărturisit Iuliana. Dar recunoaşte că s-ar putea lăsa de televiziune "pentru copilul meu, pentru sănătatea mea - dacă s-ar impune".

Opt ore de transmisie în direct

Chiar dacă este în febra examenelor, Iuliana Tudor spune că are timp pentru învăţat, pentru emisiune şi pentru familie. Deşi o dată cu schimbarea grilei de primăvară spaţiul alocat emisiunii ei a fost mărit, Iuliana spune că nu e obositor să prezinte două ore continuu. "Recordul personal e de opt ore transmisie directă, fără întrerupere".

De cπnd realizează "O dată-n viaţă", Iuliana a avut parte de multe surprize din partea vedetelor invitate în emisiunea ei. "Au fost mulţi care m-au surprins. De exemplu, n-aş fi crezut niciodată că Dan Chişu e un tip care ştie să se distreze aşa cum a făcut-o la noi, deşi la repetiţiile de dinaintea intrării în direct a fost extrem de rezervat. Nu mi l-aş fi imaginat niciodată pe Artanu jucând <> (un dans moldovenesc) atât de bine", povesteşte vedeta TVR.

Despre copilăria ei, Iuliana Tudor spune că a fost una de basm. Ea îşi aminteşte cu plăcere de vacanţele petrecute la bunicii ei la curte şi mai ales de perioada în care... mulgea vaca.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite