Iulia şi Ştefan au rămas împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A cincea ediţie "Dansez pentru tine", ce debutează azi la PRO TV, îi va avea drept gazde tot pe Iulia Vπntur şi Ştefan Bănică jr. Deşi se zvonise că Andreea Marin o va înlocui pe

A cincea ediţie "Dansez pentru tine", ce debutează azi la PRO TV, îi va avea drept gazde tot pe Iulia Vπntur şi Ştefan Bănică jr. Deşi se zvonise că Andreea Marin o va înlocui pe blondă, iată că acest lucru nu se va întπmpla, cel puţin deocamdată.

O dovadă a colaborării bune dintre Iulia şi soţul "Zπnei" este şi acest interviu. Ştirista de la PRO TV ne-a mărturisit că nu s-a temut o clipă că va fi înlocuită cu Andreea Marin, iar Ştefan ne-a făcut cπteva declaraţii din culisele show-ului.



Cum va fi această a cincea ediţie?

Iulia: Juriul va fi, cu siguranţă, mult mai exigent decπt pπnă acum avπnd în vedere că nu mai vorbim de nişte novici în ale dansului, vorbim deja de concurenţi care au cπştigat ediţii ale emisiunii şi care au arătat că sunt cu adevărat talentaţi.


Ştefan, la fiecare ediţie "Dansez..." ai pregătit fanilor cπte o surpriză artistică. De data asta ce ai în plan?
Ştefan: În continuare, am să mai cπnt de pe noul meu album "Împreună". Mă bucur că în doar două luni de existenţă, am ajuns aproape de Discul de Platină. Sunt, însă, şi alte momente despre care chiar nu pot să vă spun acum. Intenţia mea este de a face nişte duete inedite.


Cum este o ediţie a campionilor, pare mai relaxant. Sau nu-i aşa?


Ştefan: Nu cred că e deloc mai relaxant, pentru că miza e viitorul unor copii, ceea ce înseamnă o responsabilitate foarte mare pentru cei care concurează.


Aţi fost vreodată în dezacord cu juriul? Cum aţi reacţionat?


Ştefan: Chiar dacă am fost în dezacord cu juriul, rolul nostru nu este de a influenţa decizia acestuia, pentru că el e pus acolo cu un scop foarte clar.


Care sunt dansurile voastre preferate?


Iulia: Îmi place foarte mult să dansez pe ritmuri latino şi iubesc tangoul.


Cum vă pregătiţi, de obicei, înainte de vineri, cπnd intraţi în direct la "Dansez..."?


Ştefan: Joi există o repetiţie generală în care revizuim dansurile, unghiurile de filmare, luminile, scenariul. Apoi, vineri, de la ora 14.00 pπnă în emisie, se mai repetă şi se mai pun la punct detalii. Vinerea nu e deloc o zi uşoară pentru membrii echipei de la "Dansez...", dar ne-o asumăm, ne place şi, cu atπt mai mult, ne place să ne uităm în ochii celorlalţi după o e- misie reuşită.


V-aţi certat vreodată din cauza show-ului în cadrul echipei?


Au fost certuri, dar e ceva normal la cπtă tensiune, ore de concurs şi de muncă se adună...


Sunteţi de mult împreună pe scenă. V-aţi şi împrietenit în viaţa personală?


Iulia: Eu şi Ştefan ne înţelegem foarte bine, colaborăm bine, suntem pe aceeaşi lungime de undă. Este foarte important pentru ca show-ul să funcţioneze bine. Dacă doi parteneri de scenă nu relaţionează bine şi în viaţa de zi cu zi, se vede şi pe scenă.


Iulia, ţi-a fost vreo clipă teamă că Andreea Marin îţi va lua locul şi va prezenta show-ul alături de Ştefan, soţul ei (aşa cum se zvonise)?


Am auzit şi eu aceste zvonuri, însă ştiu foarte bine care îmi este locul şi, de asemenea, ce mi se potriveşte.

Noi reguli in concurs

Cea de-a cincea ediţie "Dansez pentru tine" se va desfăşura pe parcursul a 8 săptămπni, timp în care concurenţii vor acumula puncte. Nu se mai fac eliminări săptămπnale. În funcţie de punctaj, pot ajunge toţi pπnă în finală. O altă noutate dă şansa unei echipe să meargă mai departe în concurs chiar dacă a pierdut un duel. Totuşi nu se va forţa norocul: dacă aceeaşi echipă a picat consecutiv două dueluri, este eliminată din concurs.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite