Despre ce discută românii pe Internet?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Despre ce  discută românii pe Internet?
Despre ce discută românii pe Internet?

„Poliţist, adjectiv“, Maia Morgenstern, Dan Puric şi Sergiu Nicolaescu sunt unele dintre cele mai comentate subiecte din blogosfera românească...

Conform unui barometru realizat de ZeList.ro, în perioada 1 septembrie 2008 – 1 septembrie 2009 filmele şi vedetele autohtone au ocupat un spaţiu important în discuţiile de pe bloguri. Astfel, lungmetrajul „Poliţist, adjectiv“ al lui Corneliu Porumboiu, care a obţinut anul acesta două premii la Cannes şi unul la TIFF, se află pe locul întâi al filmelor româneşti care au stârnit cele mai multe reacţii în blogosferă.

Filme, actori şi regizori

Pe locul al doilea ca interes s-a numărat filmul „Elevator“ al regizorului Goerge Dorobanţu, în timp ce pelicule mai vechi, precum „Moartea domnului Lăzărescu“ şi „4 luni, 2 săptămâni şi 3 zile“ continuă să fie discutate.

Cea mai comentată actriţă a fost Maia Morgenstern, care a fost urmată de tinerele Anamaria Marinca şi Daniela Nane. La capitolul cei mai comentaţi actori, pe primul loc se află Dan Puric, fiind precedat de Florin Piersic şi Sergiu Nicolaescu. Dar acesta din urmă se află nu doar în categoria actori, fiind de altfel şi cel mai comentat regizor român din blogosferă. Nicolaescu este urmat de noul val de regizori, respectiv Cristian Mungiu şi Cristi Puiu. Aşadar, românii sunt interesaţi de cinematografia românească, de actorii şi de regizorii ei. Datele nu mint!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite