Inspiraţie, spontaneitate şi ... multă cafea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Alexandru Conovaru
Alexandru Conovaru

Dimineaţa, Alexandru Conovaru dă deşteptarea la matinalul „710“, de la B1 TV, iar seara este actor pe scena Teatrului de Comedie.

Cum arată dimineţile unui ,,matinal"?

Alexandru Conovaru: Ochi mici împă­enjeniţi, sunetul cumplit al ceasului deşteptător, înjurături, multă cafea, ţigări, haine de ales, aceiaşi oameni în­­tâlniţi pe drum, muzică ritmată în maşină, cabina de machiaj, iar cafea, şi... dimineaţa cu prietenii mei din stu­­dio şi cu cei care ne privesc.

Cum te pregăteşti pentru ,,710"?

Emisiunea asta se naşte în fiecare di­mi­neaţă acolo, ,,live", ţine de inspira­ţia noastră, de spontaneitate, de mesajele pe care le primim de la telespectatori.

Care este pentru tine cel mai plăcut moment al matinalului? Dar cel mai dificil?

E foarte plăcut când râdem ca nebunii, în direct, toţi cei din studio. Îmi place rubrica sportivă unde primesc zeci de mesaje. Dificil este când ai un invitat „speriat de bombe", care nu-ţi spune nimic şi nici nu-ţi vine să-l întrebi nimic. Şi nu-mi plac discuţiile ce ţin de partea economico-financiară. Dacă aş putea, eu aş râde şi pe modulul ăla.

Cum se împacă, programul de ,,matinal" cu cel de actor?

După emisiune, am repetiţie la Teatrul de Comedie unde joc. E obositor, dar când o faci cu pasiune, oboseala e plăcută. La teatru eu nu pot renunţa, e ca şi cum m-ai lăsa fără aer! Ca să răspund la întrebare, „matinalul" cu actorul se întâlnesc, se ciocnesc, din când în când se urăsc, dar termină prin a se iubi!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite