Inima Japoniei bate la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, percuţioniştii niponi Yamato vor susţine cel de-al treilea show în România Spectacolul, care se ţine la Sala Palatului, începând cu ora 20.00, se numeşte

În această seară, percuţioniştii niponi Yamato vor susţine cel de-al treilea show în România

Spectacolul, care se ţine la Sala Palatului, începând cu ora 20.00, se numeşte "Heartbeat" ("Bătaia inimii") sau "Shin-on" în limba japoneză şi este un show plin de lumini şi sunete.

Istoria dansatorilor Yamato începe în anul 1993, când a fost înfiinţată trupa de către Masa Ogawa, în provincia Nara. De atunci, Yamato Drummers a susţinut peste 1.800 de spectacole în întreaga lume şi a avut peste două milioane de spectatori. Percuţioniştii îmbină muzica cu dansul într-un mod spectaculos.

Conform spuselor lui Masa, spectacolul "Shin-on" se referă la bătăile inimii, la puls, considerate măsurile vieţii noastre. "Fiecare lovitură în tobă este făcută cu pasiune", spune iniţiatorul proiectului. Deoarece se consideră promotori ai culturii japoneze, dansatorii se pregătesc riguros pentru fiecare spectacol.

Unele din regulile de bază după care se ghidează grupul Yamato sunt cele legate de o alimentaţie sănătoasă, 10 km de alergare zilnic, precum şi respectarea orelor de somn şi a celor în care fac repetiţii.

Pentru acest show, toboşarii folosesc diferite mărimi de tobe, printre care şi o Odaiko, confecţionată dintr-un arbore vechi de 400 de ani.

"Heartbeat" va începe la ora 20.00, iar preţul biletelor variază între 70 şi 160 lei. Acestea pot fi cumpărate de la magazinul Muzica, reţeaua Music Shop, casa de bilete a Sălii Palatului, magazinele Flanco World Orhideea, Flanco Unirea şi Flanco Dorobanţi şi online exclusiv în reţeaua bilet.ro.

Compania de dans vine la Bucureşti direct din Germania, iar după România, următorul show îl vor pune în scenă la Bratislava.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite