Ingrid Bişu a devenit imaginea unui site de machiaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru actriţa de 20 de ani, machiajul face parte din meserie...Pe blogul său, Ingrid  inten­ţionează să-şi ţină fanii la curent cu  ultimele  noutăţi,  proiecte de viitor şi impresii de la filmăriPe blogul său, Ingrid  inten­ţionează să-şi ţină fanii la curent cu  ultimele  noutăţi,  proiecte de viitor şi impresii de la filmări

Actriţa Ingrid Bişu are un punct comun cu Bianca, personajul pe care îl interpretează în sitcom-ul “Nimeni nu-i perfect”, difuzat de Prima TV: pasiunea pentru frumuseţe. Deşi a luat cursuri de machiaj şi la Facultatea de Teatru şi Film, unde este studentă în anul III, Ingrid ia şi lecţii particulare de machiaj şi nu oriunde ci de pe internet.

“Machiajul este un detaliu important în meseria mea şi vreau ca totul să iasă perfect. Cel mai mult îmi place să citesc despre machiaj pe internet. Preferatul meu este machiajul.ro.Aici găsesc tot ce am nevoie: tutoriale de machiaj pas cu pas, ultimele produse lansate şi trucurile la care apelează make-up artiştii. În plus, site-ul oferă şi o mulţime de alte informaţii legate de domeniul frumuseţii. În schimb, mi-au propus să devin imaginea lor şi am acceptat cu plăcere”, ne-a declarat actriţa.

Îşi pregăteşte propriul site

Ingrid nu are încă propriul loc în spaţiul virtual, însă are planuri în această privinţă. “Am de gând să-mi fac propriul blog. Mi-l doresc cât mai dinamic, prietenos şi colorat. Internetul este un domeniu care se dezvoltă cu rapiditate. Practic, dacă nu eşti pe net nu exişti! Vă aştept în curând, pe “ingridbisu.ro”, ne-a declarat vedeta.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite