Începe în forţă noul sezon „Megastar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 25 octom­brie, opt grupuri de con­curenţi din toată ţara se în­fruntă pentru ma­rele premiu.

Unul dintre cele mai populare show-uri TV autohtone se întoar­ce cu un nou format, bazat pe interacţiunea dintre participanţi. Dacă în ediţiile trecute, posibilele megastaruri înfruntau singure criticile juriului, acum dificultatea e să se accepte reciproc, să lucreze în echipă şi să consituie o trupă bine închegată.

Ca de fiecare dată, Andreea Raicu moderează înfruntarea pe scena „Megastar”, fiind prezenţa tonică ce îndulceşte concluziile juriului. La pupitru au rămas Aura Urziceanu, Virgil Ianţu, Adrian Despot şi Răzvan Mazilu, urmând ca profesoara Crina Mardare să-i instruiască pe concurenţi în materie de tehnică vocală.

Miza e mare: un contract cu Universal Music România şi un premiu de 60.000 Euro din partea Prima TV. Până acum au fost constitui­te opt grupuri a câte patru tineri din toată ţara, iar juriul a emis primele concluzii cu privire la armonia (muzicală şi nu numai) dintre ei.

Te vei întâlni cu foşti concurenţi “Megastar”, acum mai experimentaţi şi determinaţi, plus multe voci noi care aşteaptă să iasă din anonimat. Aspiranţii la statutul de megastar vă vor încânta în fiecare sâmbătă de la ora 20.30, începând cu 25 octombrie.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite