Grădiniţa de căţei, raiul patrupedelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grădiniţa pentru câini din Baia Mare oferă posibilitatea proprietarilor de a-şi trata “regeşte” animalele de companie.

În Baia Mare, câinii pot trăi pe picior mare pentru o zi sau mai multe pe săptămână.

Pentru a veni în ajutorul iubitorilor de câini, Bianca Olăhuţ a importat un concept tipic american, dezvoltând totodată şi o mică afacere de succes. Este vorba de salonul de înfrumuseţare şi grădiniţa pentru câini.

Salon de înfrumuseţare

Astfel, pentru numai 20 de lei pe zi, stăpânii de patrupede din Baia Mare pot să-şi lase câinii la grădiniţă, iar cei care doresc, pot opta şi pentru serviciile de înfrumuseţare cu produse special concepute pentru animale.

Mai mult, proprietarii pot alege dintre opt sortimente de parfum pentru iubiţii lor câini, iar piesa de rezistenţă a salonului este spray-ul de gură mentolat... pentru câini.

Iubitorii de câini pot să-şi răsfeţe animalele de companie, lăsându-le pe mâinile specialistelor în hair-style canin. Mai mult, tunsul nu este o corvoadă, ci o plăcere pentru patruped.

image



Grădiniţă all inclusive

Deasupra salonului de înfrumuseţare se află grădiniţa, care poate să găzduiască concomitent până la 30 de câini. Având la dispoziţie un spaţiu mare în care se pot deplasa în voie, câinii pot asculta muzică ambientală (special pentru urechile lor), pot urmări desene animate şi au la dispoziţie diverse jocuri de inteligenţă şi nu numai.

O zi la grădiniţa canină începe la ora opt dimineaţa şi se încheie la opt seara, stăpânii patrupedelor având timp pentru a merge la serviciu şi a face mici cumpărături înainte să meargă acasă alături de animăluţele lor fericite.

Preţurile la salon diferă în funcţie de talia câinelui, dar şi de serviciile solicitate, indiferent cât de original vrei să fii, existând un tarif pentru orice buzunar.

Ştiaţi că...

... Cuvântul “câine” provine din latinescul “fido” care înseamnă fidelitate?

... Alunele se regăsesc în formula de producere a dinamitei?

image



... Cei mai tineri părinţi din lume au avut 8 şi 9 ani şi au trăit în China, pe la 1910?

… primul animal care a zburat în spaţiu a fost câinele Laika, în noiembrie 1957, lansat de Uniunea Sovietică?

... Numele faimoasei monezi americane are la origine cuvântul german “taler”, aşa cum se numea o monedă de argint din Boemia de Vest în secolul al XVI-lea?

image
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite