Andrei Gheorghe :„Nu e vorba doar de îndemânare, ci şi de caracter“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Gheorghe :„Nu e vorba doar de îndemânare, ci şi  de caracter“
Andrei Gheorghe :„Nu e vorba doar de îndemânare, ci şi de caracter“

Andrei Gheorghe e gazda reality show-ului „Rătăciţi în Panama“, care va fi transmis de Kanal D, începând cu luna septembrie. Vedete şi oameni obişnuiţi se vor lupta cu jungla panameză.

Adevărul: De ce un reality-show şi nu un talk- show?

Andrei Gheorghe: Dacă eu te-aş suna pe tine şi ţi-aş spune să stai o lună de zile pe o insulă pustie tu ce ai spune? Ai spune: „Da!“. Am făcut talk-show, am făcut de toate, acum vreau ceva nou.

O mare parte a auto-încântării mele de mine ţine de asta: mie îmi place să fac lucruri noi şi mă bucur de faptul că, până acum am reuşit să reinventez de fiecare dată formula „Gheorghe“. Mă gândeam zilele trecute că mai rămâne să mă duc la „Meteo“ sau la „Sport“.


Ce anume v-a plăcut mai mult la acest proiect?

Este cel mai important proiect de televiziune din România, din zona asta, din ultimul timp. Serios! Mie mi s-a părut că în momentul de faţă, standardul este „Dansez pentru tine“, ca eveniment de entertainment.

Au fost şi altele, dar nu la un asemenea nivel. E un proiect curajos şi e făcut cu bani, iar în sărăcia asta de astăzi, este deja un tupeu ca cineva să investească. Ţi-am dat destul de multe motive!


După ce criterii au fost aleşi concurenţii?

Sunt trei categorii diferite de concurenţi cu trei categorii diferite de notorietate. Dar... nu le ştiu numele! (râde) Cei de la Paprika refuză să le dea numele aşa că... Concurenţii trebuie să fie ei, să fie vii, inteligenţi şi puternici. Să fie oameni cu mintea la ei. Nu te gândi că trebuie să fie nişte super-oameni care să ridice greutăţi.

Este vorba mai mult despre un soi de putere mentală. Partea cu alergatul este cea mai puţin importantă, partea cea mai importantă este cea cu caracterul. Nu e vorba numai de îndemânare, ci şi de caracter. Ăştia sunt oameni, nu sunt concurenţi. Şi noi judecăm caractere!


Cât timp se va filma în Panama?

Cam o lună jumate o să fim la faţa locului. Vorbim despre o echipă de 200 de oameni. Trebuie să fie acolo toată producţia, pentru că se lucrează 24 de ore din 24. Sunt trei insule, aşa că vor fi trei echipe.

Numai ca să asiguri supravegherea lor, este nevoie de mulţi oameni. Eu voi fi peste toate cele trei insule, să-i supraveghez, pentru că, în showul acesta relaţia gazdă participanţi este puţin difertă, e mai activă.


Povestiţi-ne despre aceste insule!

image

Cei 18 concurenţi vor locui pe plajele şi în jungla din arhipeleagul Bocas de Torro



Este o insulă în care ai practic orice, este lux, e plaja vedetelor, dar acolo poate să ajungă orice concurent, nu doar vedetele. Plaja amărâţilor e un loc în care este realment greu să stai, iar pe plaja „medie“ trebuie să lucrezi. Şi trebuie să vrei să fii pe cea mai bună plajă.

Ce probe vor avea participanţii?

Pot să-ţi spun doar că finalul depinde foarte mult de insula pe care vor fi concurenţii. Pentru că pe insula celor mai năpăstuiţi este greu de-adevăratelea!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite