Gerard Butler radiază în fiecare rol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gerard Butler radiază  în fiecare rol
Gerard Butler radiază în fiecare rol

Toamna aduce producţii cinematografice cu şarm englezesc, marca Gerard James Butler, un star hollywoodian foarte activ.

Luna septembrie ni-l prezintă pe Gerard în premierele cine­matografice „The Ugly Truth“ şi „Gamer“, în care actorul englez joacă ireproşabil rolul din comedia romantică, dar şi pe cel din thriller.

Unul dintre actorii de renume, Gerard Butler, care este din ce în ce mai prezent pe platourile de filmare şi pe scenele de premiere, are parte de un succes de necontrolat. Deşi rolul din filmul „300“ i-a adus multe critici la adresa prestaţiei actoriceşti, Butler a continuat să surprindă, de data aceasta în mod plăcut specialiştii cinematografiei şi să frângă inimile admiratoarelor. 

Totul a început în anul 1969, când, pe 13 noiembrie, în Paisley s-a născut cel mai mic dintre cei trei copii ai soţilor Margaret şi Edward Butler. Prima oară când a luat contact cu scena, a fost odată cu muzicalul „Oliver“ la „King Theatre“ din Glasgow.

Pentru că părinţii l-au îndrumat către o carieră în legislaţie, actorul scoţian a urmat timp de şapte ani cursurile unei facultăţii de drept. După terminarea studiilor, Gerard a simţit nevoia să ia o pauză, timp de un an şi jumătate. Tot acest timp l-a petrecut în Los Angeles, unde a jucat alături de Kevin Costner şi Whitney Houston în filmul „The Bodyguard“ (1982).

Mai târziu, „Tomorrow Never Dies“ i-a adus un rol în filmul din seria James Bond, în 1996. Au continuat multiplele roluri din cinematografie, din  teatru sau din televiziune, în care şi-a făcut simţită prezenţa şi unde a strălucit din punct de vedere profesional. În anul 2004, Gerard a primit mult râvnitul rol principal din producţia lui Andrew Lloyd Webber, „Fantoma de la Operă“ şi a fost foarte apreciat în rolul din „Dear Frankie“, unde a jucat alături de Emily Mortimer, film care a fost prezentat la festivalul de la Cannes.

 Odată cu rolul din „P.S. I love you“, regizat de Richard LaGravenese, Gerry a urcat tot mai sus în topurile celor mai fermecători şi talentaţi actori de la Hollywood. Alături de actriţa Hillary Swank, care a avut rolul unei văduve, Gerard a atras şi mai multe păreri pozitive datorită înclinaţiei şi dăruirii cu care a jucat în producţiile cinematografice. Au urmat filmele „Beowulf & Grendel“, „The Game of their Life“, „Timeline“, „Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life“, „Reign of Fire“ şi „300“, în care actorul britanic a avut o contribuţie majoră. Luna septembrie ne-a adus două premieri, care nu trebuiesc ratate,  o comedie romantică („Adevărul gol-goluţ“) şi un thriller („Gamer-Jocul supravieţuirii“ ), în care Gerard Butler este cap de afiş.

image
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite