Gabriel Coveşeanu:„Încerc să mă pun în pielea părinţilor!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel Coveşeanu, prezentatorul emisiunii „Fata lui tata“, de la Kanal D, se pregăteşte conştiincios de noul sezon al show-ului, care va începe duminică 30 august de la ora 22.15.

Diferit de toate celelalte reality-show-uri de la TV, „Fata lui tata“, de la Kanal D, a captivat încă de la bun început atenţia telespectatorilor.

În calitate de „patron“ al emisiunii, Gabriel Coveşeanu, cunoscut publicului sub pseudonimnul Cove, încearcă să tragă un semnal de alarmă asupra problemelor reale cu care se confruntă părinţii din ziua de azi:

 „Lipsa acută de comunicare între părinţi şi copii poate duce adesea la excese sau derapaje de comportament, pe care, de cele mai multe ori, părinţii şi copiii ajung să le regrete.“

Fiecare dintre cazurile prezentate în emisiune a fost deosebit, o problemă unică cu care părinţii şi copii acestora se confruntă. Gabriel Coveşeanu a încercat, din postura pe care o deţine, să ajute oamenii. Iar tocmai cazurile care au fost aici în emisiune au atras telespectatorii, care se identificau cu personajele de pe sticlă.

Chiar dacă trebuie să fie imparţial şi lucid, Cove recunoaşte că au fost câteva cazuri care l-au impresionat: „Părinţii nu mai ştiau nimic de fata lor, care plecase de acasă. Se certaseră fiindcă părinţii nu erau de acord cu prietenul fetei, cu care ea rămăsese însărcinată. Momentul foarte tulburător a fost când cei doi părinţi au aflat că fiica lor murise cu ani în urmă la naşterea copilului.“

În urma succesului înregistrat, emisiunea „Fata lui tata“ a ajuns la sezonul al doilea, care promite să aducă în atenţia publicului telespectator noi cazuri impresionante, „poveşti de viaţă, tinere fete aflate în momente de rătăcire, părinţi disperaţi să rezolve problemele pe care le au cu copiii lor şi multă adrenalină.“

În martie 2009, familia lui Cove şi-a primit fiul cu braţele deschise, pe Bogdan, de care vedeta s-a îndrăgostit iremediabil. Din această postură, Cove realizează „importanţa comunicării şi a grijii permanente asupra copilului“, cuvântul responsabilitate căpătând alte noi conotaţii. Prin intermediul emisiunii „Fata lui tata“, Cove a înţeles ce înseamnă o relaţie armonioasă între părinţi şi copii, recunoscând totodată că nu are cum să ştie ce simte un părinte al cărui copil a luat-o pe o cale greşită:

„Cred că e dureros să constaţi că tot ce ai încercat să-i insufli, toată educaţia pe care ai încercat să i-o dai a fost degeaba şi nu a avut niciun rezultat.“ Mai mult ca sigur că alături de soţia sa Maria şi de fiul său, Bogdan, Gabriel Coveşeanu va învăţa să nu facă greşelile părinţilor pe care i-a cunoscut în emisiunea sa şi îi va înţelege mai bine pe tinerii din ziua de azi.

Chiar dacă, în calitate de detectiv, Cove s-a ocupat de un segment bine definit (adolescenta tip „fata lui tata“), mai mult ca sigur,experienţa dobândită în cadrul emisiunii îl va ajuta în „cariera“ lui de tătic. În afară de rolul de prezentator al emisiunii „Fata lui tata“, Cove este şi actor la Teatrul Ion Creangă din Bucureşti.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite