Dorian Boguţă, de la „Francesca“ la „Efect 30“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorian Boguţă, de la „Francesca“ la  „Efect 30“
Dorian Boguţă, de la „Francesca“ la „Efect 30“

După o serie de apariţii în producţiile de televiziune, Dorian Boguţă a jucat într-un film care promite să-i aducă recunoaşterea publicului, „Francesca“. Totodată, actorul se pregăteşte pentru producţia „Efect 30“, care va fi transmisă de Prima TV.

Cu actorul Dorian Boguţă, telespectatorii au putut să facă cunoştinţă pentru prima dată în telenovela „Numai iubirea“. În prima sa apariţie într-un serial TV, Boguţă a interpretat rolul impresarului Andreei Damas­chin (Oana Zăvoranu). A fost un vânător de avere în „Lacrimi de iubire“, medic în „Moartea domnului Lăzărescu“, un soldat rănit în „Hârtia va fi albastră“, iar lista poate contiua.

Recent, actorul a păşit pe covorul roşu, alături de Monica Bârlădeanu, la Festivalul de Film de la Veneţia. Cei doi sunt protagoniştii filmului regizat de Bobby Păunescu, „Francesca“, peliculă care a stârnit multe controverse în Italia.

Joacă în primul film regizat de Bobby Păunescu

Actorul dă viaţă personajului Mihai, un bărbat care vrea să se apuce de afaceri şi care riscă împrumutând bani de la cămătari. Dar pericolele pândesc la tot pasul, iar bărbatul pierde lucrurile de sub control. „Ce îşi poate dori mai mult un actor decât ca munca lui şi a colegilor săi să fie apreciată la un asemenea nivel? Este o producţie importantă, care se bucură de aprecierea criti­cilor de film“, a declarat Dorian Boguţă. Pelicula românească a fost prezentată în deschiderea secţiunii „Orizzonti“, a Festivalului.

Actorul Dorian Boguţă va juca împreună cu vedeta TV Andreea Raicu în cea mai nouă producţie Prima TV, „Efect 30“. În acest serial, el va interpreta rolul lui Vlad, publisher într-un trust de presă şi partener de viaţă al personajului jucat de Andreea.

„Vlad Brădişteanu, pe care îl interpretez, este un bărbat influent, ambiţios, abil, foarte posesiv şi egoist. Ai putea spune că iubeşte sincer şi, în acelaşi timp, că nu ştie să iubească. Sunt foarte bucuros că am aproape actori foarte buni, alături de care am mai avut ocazia să lucrez. Serialul este un proiect îndrăzneţ, pentru cei care l-au gândit şi îl realizează, iar eu îmi doresc ca acest proiect să aibă «efect» asupra telespectatorilor“, a adăugat actorul.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite