Facebook de România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi, cine nu are un cont pe Facebook, Twitter sau un blog, nu există! Literalmente, nu există în spaţiul virtual, în care multă lume îşi desfăşoară, din păcate, existenţa…

De când cu Facebook, nicio vedetă, care se respectă, nu a scăpat de „virusul" virtual. Astfel, dacă intrăm pe Facebook, vom vedea că şi cea mai mică vedetă autohtonă are o pagină.

Nici nu-i mai amintim pe „virtualii" cu experienţă: vorbim despre Andreea Raicu, Mircea Badea, Cabral şi alţii. Toată lumea are cont. Şi de ce nu?

Da sau nu?

Da pentru cei care doresc să înţeleagă cum funcţionează comunităţile virtuale, ce prietenii poţi lega sau pur şi simplu să pierzi vremea în timp ce îţi creşti animalele la ferma din Farmville. Nu pentru cei care au făcut din Facebook un mod de a fi. Cei care au reuşit, până acum, să se păstreze departe de Facebook, pot răsufla uşuraţi.

Să nu uităm, Facebook are mai multe accesări zilnice decât oricare alt blog, surclasând Twitter. Dar cei care au încercat deja, nu se mai pot sătura. Pentru că, chiar şi aceia care recunosc că nu sunt internauţi convinşi, ajung să-şi petreacă ore întregi pe Facebook.

În România, dincolo de vedetele care-şi mai anunţă „ieşirile" şi faptele, sau poate vreun concert sau vreun eveniment remarcabil, marea majoritate a utilizatorilor ajung să fie dependenţi de micuţele joculeţe oferite de aplicaţie. Aşadar, este bun sau rău? Greu de precizat, însă Facebook trebuie administrat cu moderaţie!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite