FIFA Street 03 fotbal de stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maidane, alei, parcări, 4 cu 5 – în funcţie de skill – câştigă cine „bagă” primu’ 10, merge şi cu peretele. Cam aceasta însemna fotbalul la bloc.

Dacă tot nu te-ai prins din titlu, ei bine, află că acest joc este inspirat tocmai din jocurile copilăriei, asta în cazul în care nu ţi-ai petrecut aceşti ani frumoşi în faţa calculatorului.

Fotbal pe telefonul mobil

Toţi cei care au crescut cu cheia la gât şi cu o minge sub braţ cunosc sentimentul zilelor călduroase, când o singură minge umflată şi răs-umflată reprezenta o atracţie pentru cei mici. Fifa Street 03 este Fotbal, dar fotbal jucat pe beton, aşa cum îl jucam acum vreo 15 ani, când veneam mereu acasă cu genunchii juliţi şi cu la­crimi în ochi... de bucurie.

EA Mobile, studioul care a dezvoltat joculeţul, a reuşit performanţa să îmbine decorurile cu personalizarea jucătorilor, aşa că, la capitolul grafică, nu am nimic de cârtit. Comenzile sunt şi ele bine gândite – poţi să-ţi conduci facil jucătorul cu o singură mână.

Există şase tipuri de joc, de la clasicul tenis cu piciorul la Strike, un fel de bowling cu mingi în loc de bile. După ce ai reuşit să aduni medalie după medalie şi să câştigi fiecare nivel, poţi debloca niveluri speciale, unde trebuie să-i înfrunţi pe Peter Crouch, Gennaro Gattuso şi Ronaldinho...

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite