Elwira Petre: „Am dansat polka pentru o căruţă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elwira Petre: „Am dansat polka  pentru o căruţă!“
Elwira Petre: „Am dansat polka pentru o căruţă!“

Pentru cinci zile, Elwira Petre s-a mutat în pensiunea „Serviţi, vă rog!“ din satul Măgura, judeţul Braşov, pentru a ajuta o familie să petreacă pentru prima dată o vacanţă împreună.

În cadrul celei de-a cincea ediţii a emisiunii „Serviţi, vă rog!“, Elwira Petre, alături de Cabral, Lavinia ex-Spicy şi Cătălin Crişan, a muncit câte 18 ore pe zi pentru ca o familie numeroasă să plece pentru prima dată într-o vacanţă împreună.

Supervizată de nea Marin Barbu, specialis­tul în folclor al emisiunii „Dansez pentru tine“, Elwira Petre a spălat vase toată ziulica: „Parcă nu se mai terminau niciodată! Stăteam mereu la chiuvetă, ba eu, ba Lavinia... făceam cu schimbul”. De altfel, singurul lucru pe care vedeta l-a considerat a fi dificil în toată această experienţă a fost spălatul vaselor.

Întrucât situaţiile neprevăzute sunt la ele acasă în emisiune, nea Marin i-a cerut Elwirei să facă rost de o căruţă cu cal. Pentru această sarcină „a trebuit să dansez o polkă şi bineînţeles că am alune­cat pe iarba care era udă şi am căzut. Am luat o trântă sănătoasă! Practic, am dat polka pentru o căruţă!“.

Cu colegii de „suferinţă“ Elwira Petre s-a înţeles neaşteptat de bine, reuşind chiar să smulgă de la intransigentul nea Marin o laudă pentru munca în echipă: „A meritat această experienţă chiar şi numai pentru faptul că i-am cunoscut (pe Cabral, Cătălin Crişan şi Lavinia)“.

Atunci când nu ştia ce trebuie să facă, Elwira îşi întreba colegii, „apoi îl chemam pe nea Marin“. În fiecare zi, ea se trezea la ora şase dimineaţa şi trebăluia prin pensiune, totul pentru a face pe placul lui nea Marin şi a turiştilor veniţi pentru a se odihni şi petrece în voie bună.

Despre aceştia, Elwira a mărturisit: „... nu aveau cerinţe deosebite. Vroiau să mănânce bine, să aibă ce să bea, să fie serviţi la timp şi asta am încercat să le oferim. Nu erau oameni cu fiţe, vroiau nişte lucruri absolut normale, pe care le-aş fi cerut şi eu la orice pensiune.“

Soţia lui Mihai Petre a renunţat cu uşurinţă la statutul de vedetă, „pentru că am avut toată viaţa mea un antrenor şi ştiu să mă supun“. În momentele ei de linişte, Elwira vorbea la telefon cu Mihai, dar şi cu familia, care a râs de peripeţiile comice prin care a trecut dansatoarea în cele cinci zile petrecute la pensiunea din judeţul Braşov.

Mai în glumă, mai în serios, Elwira  Petre a luptat pentru ca un băieţel crescut de străbunicii lui, foarte talentat, care cântă la vioară, să poată să petrece o vacanţă minunată împreună cu rudele sale. Astfel, ea poate spune că a reuşit să-i îndeplinească visul băieţelului şi să câştige simpatia turiştilor veniţi la pensiune.

Scopul emisiunii „Serviţi, vă rog!“ a fost acela de a oferi posibilitatea unei familii nevoiaşe să petreacă o vacanţă împreună pentru prima dată şi să ofere divertisment de calitate, punând în situaţii inedite vedetele autohtone.

Descoperă cum s-au descurcat şi celelalte vedete urmărind „Serviţi, vă rog!“ din 7 şi 8 august, de la Pro TV, de la ora 20.30.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite