Dragostea învinge?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Succesul de care se bucură producţia “Regina” nu mai este o surpriză pentru nimeni. La început, “Sclava Isaura” ne-a ţintuit în faţa televizoarelor cu mic cu mare. Sigur vă

Succesul de care se bucură producţia “Regina” nu mai este o surpriză pentru nimeni. La început, “Sclava Isaura” ne-a ţintuit în faţa televizoarelor cu mic cu mare.

Sigur vă amintiţi prima telenovelă di­fu­zată pe un canal autohton. A trecut timpul şi am ajuns la producţii româneşti precum “Numai iubirea”, “Inimă de ţigan” sau “Regina” - produse care garantează rating-ul!

Categoric, “Inimă de ţigan” şi “Regina” sunt o găselniţă – povestea dar mai ales modul îndrăzneţ cu care este prezentată, umorul şi distribuţia sunt doar câteva dintre ingredi­entele succesului.

Adevăratul succes constă însă în schimba-rea de optică asupra unei etnii destul de oropsite în ceea ce priveşte modul în care este percepută. Romii devin subiect de interes, limbajul colorat şi vio­lenţa în­tâlnite aici fiind taxate doar de râsetele telespectorilor.

Cei pe care iniţial îi blamam pentru apucăturile lor devin brusc simpatici, lumea lor captând bunăvoinţa tuturor. Un alt punct sensibil, dezvoltat cu dezinvoltură de scenarişti, este căsă­toria mixtă, pro­ta­goniştii cuplului fiind Meda­lion şi Irina Dumbravă.

În această perioadă, soliditatea cuplului este puternic zgâlţâită de  avocatul Dinu, cel care va încerca prin tot felul de tertipuri să penetreze dragostea care-i uneşte pe cei doi! Rămâne să descoperim împreună dacă se va şlefui tri­unghiul amoros sau dragostea va învinge!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite