Dragostea trece prin stomac la „Cearta-n bucate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Silueta salvează căsnicia în noul reality-show „Cearta-n bucate“, de la Prima TV. Mariana Petre este bucătarul de serviciu.

Ce veţi face pentru a echilibra dieta cuplurilor?

Mariana Petre: Voi găti mâncăruri sănătoase. Sunt maestru-bucătar şi am o experienţă de 25 de ani în domeniu. Sper să îi cuceresc prin aspectul bucatelor. Un preparat aspectuos pare mai gustos.

Cât timp veţi fi alături de concurenţi?

M.P.: Voi fi alături de ei timp de o săptă­mână, pentru a le observa obiceiurile alimentare. Dacă sunt greşite, le înlăturăm. Vreau să văd care sunt preferinţele lor culinare, pentru a le pregăti reţete pe placul lor. Nu este suficient să le recomanzi alimente sănătoase, important este să ştii să le şi prepari gustos.

Care sunt cele mai frecvente greşeli alimentare?

M.P.: Cele mai des întâlnite greşeli sunt une­le combinaţii alimentare, spre exemplu carnea şi cartofii, proteina şi amidonul. Această combinaţie duce la creşterea colesterolului. E inadecvat să pui alături cartoful şi fasolea, este o combinaţie care duce la îngroşarea arterelor şi la depuneri de pietre la rinichi.

Ce e indicat să consumăm vara?

M.P.: Pentru că este sezonul cald, fructele şi legumele sunt cele mai indicate, consumate în stare cât mai naturală. Din păcate, românul nostru nu e obişnuit să mănânce crudităţi. Trebuie să alimentezi organismul cu toţi nutrienţii necesari. Important este dozajul lor pe farfurie şi felul în care sunt îmbinate.

image
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite