Doctor Oz dă consultaţii gratuite!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 15 februarie, la Euforia TV, chirurgul cardiolog Mehmet Oz ne învaţă cum să duci o viaţă sănătoasă, de la reţete de slăbit, la trucuri pentru o dietă reuşită...

Dr. Oz a fost descoperit de faimoasa producătoare şi realizatoare, Oprah Winfrey. Adus în studioul emisiunii „The Oprah Winfrey Show", Dr. Mehmet Oz a explicat care sunt secretele unei diete sănătoase şi cum putem să ne menţinem tineri mai multă vreme.

Imediat, audienţele emisiunii moderate de Oprah Winfrey au crescut simţitor, dovedind importanţa acestui subiect în viaţa fiecăruia. Iar de aici până la o emisiune proprie a fost doar un pas.

Oprah a avut o idee genială, aceea de a produce o nouă emisiune, al cărui moderator să fie chiar Dr. Oz. Astfel a apărut emisiunea „Dr. Oz Show", un nou TV show de sănătate realizat de un profesionist, pentru cei care doresc să înveţe trucuri pentru a fi mereu în formă.

Consultaţii gratuite, în exclusivitate

În America, emisiunea a debutat la 14 septembrie 2009, devenind la scurtă vreme un succes. Faptul că Dr. Oz este un chirurg renumit cardiolog, care vine şi le vorbeşte oamenilor cât mai simplu despre unul dintre cele mai importante subiecte care ne preocupă, a făcut din „Dr. Oz Show" o emisiune cu foarte mulţi adepţi. Din 15 februarie, postul de televiziune Euforia TV începe să difuzeze sezonul unu al emisiunii, de luni până vineri, de la ora 22.00.

În fiecare ediţie a emisiunii „Dr. Oz Show", medicul cardiolog vă va oferi sfaturi despre o viaţă sănătoasă, cum să facem fitness corect, ce ar trebui să mâncăm pentru a ne menţine silueta, cum să scăpăm de kilogramele în plus, darşi cele mai noi trucuri pentru a rămâne mai multă vreme în formă şi tineri. Acesta preia câte un caz pe care-l explică publicului, evidenţiind importanţa exerciţiilor fizice în viaţa tuturor, dar şi ce ar trebui să facem pentru a avea o viaţă sănătoasă.

O viaţă dedicată promovării sănătăţii

Dr. Mehmet Oz vorbeşte fluent limba engleză şi turcă, fiind autorul câtorva cărţi care au ajuns bestsellere în Statele Unite: „Healing from the Heart", scrisă împreună cu Dr. Roizen, „YOU: The Owner's Manual: An Insider's Guide to the Body That Will Make You Healthier and Younger", apărută în mai 2005. Cea mai recentă carte a acestuia,

„You: Being Beautiful", a fost scrisă tot în colaborare cu Dr. Roizen. Aşadar, dacă doriţi să aflaţi care sunt trucurile unei vieţi sănătoase, cum puteţi să vă menţineţi tineri şi frumoşi, cum să adoptaţi o nutriţie inteligentă, fără a vă îngrăşa, veţi găsi cu siguranţă câteva sfaturi utile de la un profesionist pe postul de televiziune Euforia TV, în cadrul emisiunii „Dr. Oz Show".

Emisiunea este difuzată începând din 15 februarie, de luni până vineri, de la ora 22.00. Mai mult, cine are întrebări pentru doctor, i le poate adresa direct pe site-ul acestuia, www.doctoroz.com, unde acesta oferă sfaturi pertinente.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite