Divertisment alternativ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Finţescu şi Marius Saizu
Dan Finţescu şi Marius Saizu

Prima TV aduce în februarie două emisiuni nou-nouţe: „Cine ştie... câştigă!“, un concurs de cultură generală şi „Galileo“, o emisiune pentru care planeta nu mai are secrete.

Dan Finţescu revine la divertisment, şi de data aceasta într-un concurs de cultură generală. Este vorba despre „Cine ştie... câştigă!", care începe din 15 februarie, o emisiune care îmbină cunoştinţele generale cu distracţia.

Astfel, cei care s-au înscris pe site la concurs, au şansa să fie vizitaţi de vedetă şi dacă răspund corect la întrebări, îşi vor reutila casa cu aparatură electronică şi electrocasnică de ultimă generaţie.

„Spre deosebire de orice alt quiz-show difuzat în România până acum, în emisiune nu chemăm oamenii într-un platou de televiziune, în care s-ar putea inhiba. Mergem noi la ei acasă, acolo unde totul le este cunoscut şi, probabil, le va fi mult mai uşor să dea răspunsurile corecte la întrebări.", ne-a lămurit Dan Finţescu.

Cine riscă, câştigă

Pentru a intra în concurs, doritorii trebuie să se înscrie pe site-ul Prima TV, după care, odată ce acceptă provocarea lui Dan Finţescu, trebuie să parcurgă mai mulţi paşi. În primul rând, trebuie să aleagă obiectele pe care vor să le schimbe, apoi să răspundă corect la întrebările lui Dan. Prima probă conţine trei întrebări; pentru a trece mai departe, concurenţii trebuie să răspundă corect la două întrebări.

Cei care nu răspund corect pierd obiectul pe care l-au pus în joc, însă pot să meargă mai departe. La runda a doua, concurenţii trebuie să răspundă corect la patru din cinci întrebări. Vor avea la dispoziţie o variantă ajutătoare, un minut în care pot căuta răspunsul pe Internet, pot suna un prieten sau pot întreba vecinii.

„Întrebările sunt de cultură generală. Ele fac parte din bagajul de cunoştinţe pe care fiecare din noi ar trebui să-l avem." Şi asta nu e tot! Emisiunea se derulează şi pe stradă. Dan Finţescu va opri oameni pe stradă care vor putea să câştige la rândul lor premiile puse în joc.

Fără secrete

Prima TV continuă să lanseze provocări telespectatorilor. Astfel, în februarie, începe un nou show educativ, care doreşte să găsească răspunsuri la toate întrebările noastre. „Galileo" este prezentat de Marius Saizu, pe care-l cunoaşteţi din echipa ştirilor „Focus". Pornind de la descoperirea lui Galileo Galilei, care a demonstrat că Pământul şi celelalte planete se învârt în jurul Soarelui, la fel şi acest show de televiziune vrea să educe şi să descifreze cât mai multe mistere ale planetei noastre.

„«Galileo» este o emisiune care-ţi răspunde la întrebări, nelămuriri şi dileme sau îţi aduce în prim plan lucruri la care nici nu te-ai gândit vreodată. Vom aborda subiecte complexe, vom face experimente şi vom încerca să găsim soluţii la problemele planetei. «Galileo» este mai mult decât o emisiune de divertisment, este un show pentru care planeta nu mai are secrete.

Este alternativa după-amiezelor invadate de «pseudo-ve­de­tele» promovate de une­le televiziuni. Pu­blicul emisiunii este cel care vrea să cunoască lucruri şi ştie de ce s-a inventat telecomanda. Şi, dacă nu ştie, promit să realizăm un reportaj şi despre acest lucru.", ne-a povestit Marius Saizu.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite