Diana Munteanu: Mi-am împlinit toate visurile !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru ex Vj-iţa devenită moderatoarea talkshow-ului de divertisment “Conferinţa de presă” (Antena 2), este o provocare să arbitreze contactul direct dintre ziarişti şi vedete!

Adevărul: Ai trecut de la muzică la un show de televiziune. Cu ce îţi satisface orgoliul profesional emisinea pe care o moderezi în prezent?

Diana Munteanu: Simţeam nevoia unei schimbări, iar asta s-a produs la Antena2.

Ce invitat te-a surprins plăcut şi de ce?

D. M.: Majoritatea invitaţilor au respectul meu în primul rând pentru faptul că vin la întâlnirea cu presa, întâlnire care, de multe ori, poate fi dură pentru unii dintre ei.

Când îl vei invita pe Claudiu Niculescu pe „scaunul de tortură” şi ce întrebare te-ar deranja să-i fie adresată?

D. M.: Nu aş spune NU niciunui invitat dar pe soţul meu ar fi greu să-l iau la întrebări, drept care... nu mă pot gândi la ce întrebări nu ar fi potrivite...

Ce ar trebui să afle publicul telespectator de la vedetele invitate în emisiunea ta?

D. M.: Ne străduim să aflăm lucruri noi, lucruri pe care oamenii nu le citesc zilnic în ziare. Cel mai bun lucru este faptul că vedetele reuşesc să pună la punct lucruri care le-au fost atribuite pe nedrept şi până la urmă câştigul cel mai mare constă în faptul că există contactul direct vedetă-ziarist.

Cel mai funny moment din cariera ta şi cel mai groaznic?

D. M.: Cred că cel mai groaznic moment a fost farsa pe care colegii din Antena 1 mi-au făcut-o la “Noaptea erorilor”, moment care a devenit de altfel şi cel mai distractiv când am realizat că este doar o farsă. Lucian Mândruţă era invitatul meu şi ziaristă era o actriţă care insinua că ar fi avut ceva legături cu el, ba mai mult că acesta ar fi abuzat de ea. Neplăcut moment, la început. Încercam să-mi apăr invitatul şi după... ne-am distrat teribil.

Oamenii cred că ai o fixaţie pentru fotbalişti. Faptul că ai avut relaţii cu mai mulţi a fost doar o întâmplare sau chiar visai să devii consoarta unui astfel de sportiv?

D. M.: Da, presa este responsabilă de toate aceste lucruri care s-au spus despre mine. Mi-am dorit să am un bărbat aşa cum este Claudiu, soţul meu, pe care îl iubesc pentru multele calităţi pe care le are şi nu pentru faptul că este fotbalist.

Cum sunt fotbaliştii, ce au ei diferit faţă de ingineri, spre exemplu?

D. M.: Chiar dacă pare uşoară, meseria de fotbalist profesionist, cere multe sacrificii, o rigoare extraordinară şi cred că ai nevoie de un caracter foarte puternic pentru a o face.

Fotbaliştii dau dovadă de o ambiţie ieşită din comun, au o viaţă disciplinată şi plină de restricţii - de multe ori, trebuie să stea departe de casă şi familie. În spatele unui gol se află, deci, o muncă crâncenă. Un fotbalist este ambasadorul ţării sale. Să nu uităm că sunt străini care nu ştiu prea multe despre România, dar ştiu de Hagi.

De unde crezi că vine nevoia oamenilor de a afla detalii picante din viaţa vedetelor?

D. M.: Din lipsa de alte preocupări sau poate din dorinţa de a se regăsi în unele situaţii prin care şi persoanele publice trec.

Contează imaginea?

D. M.: Foarte mult, dar o imagine bună, lipsită de conţinut, nu rezistă mult în atenţia publicului.

Ce nu eşti dispusă să faci de dragul imaginii?

D. M.: Nu m-aş rade în cap dacă mi s-ar cere.

Un vis neîmplinit până în prezent?

D. M.: Până în prezent, mi-am împlinit toate visurile, inclusiv acela de a deveni mămică!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite