Dependenţa de echipa Number One!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalele de sport au fost acaparate de graţiile feminine, motiv de bucurie pentru publicul masculin, “devoratorul” de drept al acestui gen de ştiri. Dacă iniţial existau voci care puneau la

Jurnalele de sport au fost acaparate de graţiile feminine, motiv de bucurie pentru publicul masculin, “devoratorul” de drept al acestui gen de ştiri. Dacă iniţial existau voci care puneau la îndoială profesiona­lismul cu care sexul frumos ar presta în domeniul sportiv, astăzi televiziunile mizează tot mai mult pe dicţia şi sex-appeal-ul fetelor.

Nici Pro TV nu face rabat, aducând în faţa telespectatorilor prezentatoare carismatice precum Corina Caragea. Frumuşica brunetă este o prezenţă constantă în spatele pupitrului de ştiri şi, după ani buni deja în branşă, îşi face treaba cu ardoarea şi farmecul caracteristice începutului. Vedeta cu gropiţe a trecut în tabăra Pro TV în urmă cu trei ani, devenind una dintre mărcile postului.

Fire veselă şi optimistă, o prezenţă încântătoare, Corina Caragea adoră să facă sport şi să vorbească despre cât de bine sau de rău îl fac per­­formerii. În pre­zent, se pregăteşte să sărbătorească alături de colegi cei 13 ani de Pro şi se vede rămânând definitiv în locul unde a evoluat cel mai bine - ”Sunt dependentă de echipa de la Pro, de colegii mei cu care reuşesc să fac o treabă minunată şi mă văd aici până la pensie!”

Nu ştie clar dacă va schimba macazul şi va trece la diverstiment, dar îşi asumă dependenţele care-i creionează portretul.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite