De Paşte, cere-i tot ce vrei Iepuraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micile  gadgeturi sunt cadourile perfecte pentru cei dragi
Micile gadgeturi sunt cadourile perfecte pentru cei dragi

Sărbătoarea pascală reprezintă un moment de bucurie şi recunoştinţă pentru toţi. Dar fiecare dintre noi ştie că acum vine şi Iepuraşul, cu cadouri multe, care vor aduce zâmbetul pe chipurile celor dragi.

În Duminica Învierii, după slujba de dimineaţă, copii, dar şi cei mari, abia aşteaptă să deschidă cadourile de la Iepuraş. Dacă aţi rămas în pană de idei, vă oferim o serie de sugestii despre cadouri inedite, mici gadgeturi pe care să le oferi celor dragi.

Cadouri high-tech

Stick usb Aiaiai. Dacă v-aţi săturat de clasicele modele de stick-uri, Aiaiai a lansat o serie limitată de stick-uri USB, realizată în colaborare cu Tartelet Records şi street-artistul HuskMitNavn. Cu o capacitate de 1 GB, aceste stick-uri au un design inedit şi haios.

Walkman NW-A840. Nu este un simplu mp3 player, ci are un ecran OLED generos de 2,8 inci, carcasă de aluminiu de 7,2 mm şi un sistem bine pus la punct de eliminare a zgomotului de fond.

Kindle. Este visul oricărui împătimit de lectură, un aparat de doar 300 de grame, care înmagazinează aproximativ 1.500 de cărţi. Are un ecran special, care nu reflectă lumina, imitând astfel pagina de hârtie. Fonturile pot fi mărite.

Samsung Led TV. Acest televizor de ultimă generaţie are un contrast foarte mare, aspect „slim" şi ajută la economisirea energiei. În plus, deţine o serie de caracteristici de top ce permit adaptarea la cerinţele consumatorilor când vine vorba de filme, jocuri, show-uri TV şi alte aplicaţii multimedia.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite