Daniela Nane joacă rol de fată rea în „Efect 30“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Nane joacă rol de fată rea în „Efect 30“
Daniela Nane joacă rol de fată rea în „Efect 30“

„Efect 30”, cel mai aşteptat serial al acestei toamne se bucură de aportul Danielei Nane. Frumoasa actriţă povesteşte în premieră despre rolul ei, mărturisindu-ne credinţele şi trăirile unei femei trecute de 30 de ani...

Adevărul: Vei juca în serialul „Efect 30” rolul lui Ingrid Drăgan, redactor-şef la o publicaţie pentru femei. Cum e Ingrid?

Daniela Nane:
Ingrid e un rol care mi-a plăcut din prima clipă. E o femeie de carieră, puternică, tenace şi diplomată, în acelaşi timp manipulatoare şi destul de vulnerabilă din punct de vedere afectiv. Este un bun profesionist, singura ei neîmplinire fiind de ordin sentimental.

Pare un rol negativ…

Ingrid nu este chiar un rol negativ, este doar un catalizator al unor evenimente. Prefer să joc roluri negative pentru că am ocazia să construiesc personaje mult diferite de felul meu de a fi. Am întâlnit mulţi oameni, am studiat tipologii şi am dobândit o experienţă bogată, care mă ajută să conturez personaje credibile şi vii, cărora le adaug „condimente” în funcţie de cerinţele regizorului. Îmi place Ingrid pentru că e feroce şi manipulatoare, o mână de fier într-o mănuşă de catifea.

Care este punctul forte al serialului?

Cred că e interesant de observat mentalităţi şi obiective specifice vârstei de 30 de ani. Sunt femei cu abilităţi diferite, cu bagaje culturale şi mentale diferite, cu gusturi diverse, a căror aspiraţie comună, în final, rămâne împlinirea prin iubire.

Are un rol educativ?

Serialul e realizat de profesionişti. Publicul va fi încântat să găsească în această producţie şi elemente care să inspire, mai ales în plan vizual.

Cu cine comunici cel mai bine pe platourile de filmare?

image

Colaborez excelent cu toată echipa şi mă bucur că sunt implicaţi oameni cu experienţă, care simplifică mult procesul de „fabricaţie” al filmului. În acelaşi timp, remarc cu admiraţie seriozitatea Andreei Raicu şi mă bucur că efortul său se va concretiza într-un rezultat uimitor!

Cât te influenţează experienţele altora în deciziile pe care le iei?

Sunt cam încăpăţânată şi nu mă las manipulată de adevăruri pe care nu le simt ca fiind şi ale mele. Am mare încredere în intuiţie, în vocea sufletului, prin care îmi şoptesc îngerii. Am învăţat să iau toate deciziile în funcţie de dorinţele intrinseci ale sufletului meu şi remarc că greşesc din ce în ce mai puţin şi sunt din ce în ce mai fericită.

Ce se întâmplă cu femeile la 30 de ani şi ce s-a întâmplat cu Daniela Nane după ce a împlinit această vârstă?

Abia după 30 de ani am început să înfloresc ca femeie. Am mai multă încredere în mine şi în drumul pe care vreau să merg, relaţionez cu cei din jur cu mai multă relaxare şi dau mai multă importanţă acelor lucruri care mă fac să mă simt împlinită, delimitându-le de tot ce este superficial sau doar imagine.

Ce înseamnă pentru tine o relaţie amoroasă reuşită?

O relaţie frumoasă este cea în care fiecare se simte liber să se exprime pe el însuşi în ce mod preferă, simţindu-se în siguranţă, iubit şi susţinut. Este o relaţie în care poţi dărui firesc şi în care poţi primi cu graţie. Este o relaţie în care vezi în ochii partenerului darul pe care l-ai primit din Cer şi care trebuie onorat cum se cuvine.

Teatru, film, televiziune – unde te crezi mai bună?

Publicul poate să spună cât de bună sunt. Eu îmi fac profesia cu pasiune şi mă bucur de fiecare rol pe care îl accept. Iar la teatru, este adevărat, am şi satisfacţia de a simţi pe loc bucuria spectatorilor, iar asta cred că este ceva care adaugă sens vieţii mele.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite