Dana Rogoz a avansat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dana Rogoz nu mai e de ceva timp Abramburica de la "Abracadabra". După ce a jucat în cπteva seriale difuzate de PRO TV, după ce a făcut senzaţie la "Dansez pentru tine", Dana debutează că

Dana Rogoz nu mai e de ceva timp Abramburica de la "Abracadabra". După ce a jucat în cπteva seriale difuzate de PRO TV, după ce a făcut senzaţie la "Dansez pentru tine", Dana debutează că prezentatoare tv a unei emisiuni cπt se poate de serioase.

De la 16 februarie, Dana Rogoz e noua prezentatoare a emisiunii "De suflet" difuzată de PRO TV Internaţional. Ea nu a mai prezentat o emisiune la televizor de când exista "Abracadabra". În schimb, a mai avut ocazia să joace în seriale tv precum "Fete cu lipici" sau "La bloc" şi să participe la emisiunea "Dansez pentru tine".

Mai mult decπt atât, fosta Abramburica a fost două luni plecată în Mexic unde a făcut parte din juriul concursului "Dancing Around the World". Deşi i-au plăcut foarte mult ţara şi oamenii de acolo, i-a fost dor de România. Tocmai pentru că a simţit pe pielea ei ce înseamnă dorul de casă, Dana va prezenta această emisiune care vorbeşte despre românii din străinătate.

"N-am mai prezentat emisiuni live de când eram la <> , dar întotdeauna m-a tentat acest lucru pentru că, se pare, numai în direct se naşte o anumită relaţie specială cu publicul", mărturiseşte vedeta. Dana spune că e un pic speriată, căci va trebui să vorbească timp de două ore, în direct, în faţa a milioane de telespectatori. "Dar având în vedere cât de mult vorbesc, s-ar putea să nu fie suficiente cele două ore", completează proaspăta prezentatoare.

Tânăra Dana Rogoz, reprezentanta Romπniei în juriul emisiunii internaţionale "Dancing Around the World", a cucerit pe toată lumea, de la producători, colegi de jurizare, prezentator, până la pu-blicul din cele opt ţări participante la competiţie.

Prezentatorul show-ului, Adal Ramones, supranumit în Mexic "regele monologurilor", a provocat-o pe Dana la un duel artistic. Asta pentru că aflase că e actriţă. Pentru duelul cu scop caritabil, Dana a pregătit un moment de trei minute de stand-up comedy în limba spaniolă. La final, ea a adunat aplauze, hohote de rπs şi multe apeluri telefonice din partea telespectatorilor din lumea întreagă.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite