Dan Negru ţine pasul cu blondele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare joi seară, vedeta Antenei 1 va împărţi platoul cu noile sale colege blonde, 50 la număr Un nou format de import "Te pui cu blondele?", un război al inteligenţei şi un

În fiecare joi seară, vedeta Antenei 1 va împărţi platoul cu noile sale colege blonde, 50 la număr

Un nou format de import "Te pui cu blondele?", un război al inteligenţei şi un prezentator cu state vechi în televiziune: Dan Negru. Deşi are o viteză de vorbire fantastică, se pare că vedeta Antenei 1 va avea de "luptat" cu noile sale partenere, frumoase, dar extrem de gălăgioase.

Adevărul: Antena 1 ţi-a lansat o nouă provocare: "Te pui cu blondele?". Ce te-a atras la acest format tv?

Dan Negru: Sunt multe atracţii în show. Spectacol, femei frumoase, un război al inteligenţei... Pentru mine a fost mai mult decât atât. E primul format importat din America pe care lucrez. Până acum, împreună cu Antena 1, am plantat în România formate din Spania, Italia, Franţa, Olanda... N-am trecut Oceanul. E primul quizz-show pe care-l produce Antena 1 şi, implicit, primul quizz pe care-l prezint eu.

- Ce calităţi îţi pune în valoare emisiunea?

- Mi-e greu să spun asta. O să încerc să ţin ritmul. Un moderator poate uşor ucide un format de televiziune, dacă nu ţine ritmul alert, dacă nu înţelege conceptul pe care, mai apoi, să-l transmită telespectatorului. Contează enorm formatul, contează mult staţia de televiziune care-l difuzează, dar, într-o oarecare măsură, contează şi gazda care te familiarizează cu show-ul.

- Debitul tău verbal a avut de suferit în prezenţa celor 50 de blonde rămase în concurs?

- Blondele sunt zdrobitor de frumoase. Ba chiar sunt şi inteligente... Unele dintre ele. O să încerc să ţin pasul cu ele. Dar gălăgie vor face cu siguranţă. Cine n-ar face-o pentru jumătate de miliard?

- De ziua ta, ai înregistrat prima ediţie a show-ului. Cum a fost aniversarea?

- Grila de primăvară începe în martie şi ziua mea e pe 23 februarie. Deci la fix... Intrăm în filmare dimineaţa şi ieşim noaptea târziu. La ora unu noaptea, când am terminat filmările, mi-am deschis telefonul. Am găsit peste 150 de mesaje. În drum spre casă, timp de 40 de minute, am răspuns la mesaje... Din fericire, nu m-a văzut niciun poliţist.

- Apreciezi mai mult o blondă zgârcită sau o blondă bănăţeană şi de ce?

- Păi bănăţenii sunt faimoşi pentru "cumpătarea" lor... N-am prea avut prejudecăţi legate de culoarea părului. Deşi am observat, în ultima vreme, că a fi blondă e o adevărată filozofie de viaţă.

Nu am prea avut prejudecati legate de culoarea parului. Dan Negru

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite