Dan Capatos & Crina Abrudan “Naşul şi fina”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-au cunoscut pe vremea când investigau pentru Ştirile Antenei 1, acum sunt prieteni buni. Află ce îi leagă şi dezleagă pe Dan Capatos, moderatorul celui mai păcătos dintre show-uri şi Crina Abrudan, prezentatoarea ştirilor sportive ale Observatorului!

Adevărul: Ce vă leagă pe voi doi?

D. C: Gaşca de prieteni în primul rând. Parte din timpul liber pe care-l petrecem împreună de pe vremea când lucram la Ştirile Observatorului. În plus, mă consider “naşul” relaţiei amoroase dintre Crina şi ex-fotbalistul Gabi Popescu. Am fler, se zice că mă descurc când fac pe Cupidon.

C. A
: Nu pot să-l contrazic.

Fără audienţă, formatele mor. Ce vă ţine în viaţă emisiunile pe care le prezentaţi/moderaţi?

C. A: Doza de divertisment din lumea sportului. Spre deosebire de ştirile sportive ale altor posturi tv, Antena oferă şi spectacol, latura mondenă a informaţiei!

D. C: Formatul relativ nou (suntem abia la cel de-al doilea sezon), temele de interes (abordăm subiecte de actualitate, scandaluri), retorica mea... Mă distrez pe seama vedetelor, tratez şi taxez cu lejeritate şi umor invitaţii şi tarele/apucăturile lor.
Amândoi aţi trecut de la demersul dificil pe care-l presupune investigaţia la un domeniu light, al divertismentului/sportului. Vă satisface ceea ce faceţi în prezent?

D. C:
Am făcut investigaţii când nu existau agenţii de presă, când asta însemna ceva, când puteai dărâma un guvern cu o anchetă bine făcută. Acum dezvolt o altă latură a mea într-un domeniu ce pare să fie la apogeu cel puţin pe segmentul orar în care prestez – la extrema grilei. Nu degeaba „Un show păcătos” e lider de audienţă.

C. A: Acum prezint ştiri sportive şi-mi place la nebunie. E mai uşor ca în perioada în care eram reporter şi mă ocupam de un segment dificil, unde uşile nu prea stăteau deschise – de justiţie. Ştiu că nu voi rămâne veşnic în spatele pupitrului de ştiri dar sper să fac televiziune toată viaţa! Nu mi-a fost uşor, am luat-o de la 0 în Bucureşti şi m-am adaptat greu la ritmul de aici.

Vă vom vedea pe sticlă de Crăcin şi de Revelion?

D.C: Nu. Voi fi cu familia de sărbători.

C. A
: Doar de Crăciun. Voi sărbători dublu, la muncă şi apoi cu iubitul meu care s-a născut exact pe 25 decembrie.

Aţi fost la vot?

D. C: Nu. M-aş fi dus doar dacă ar fi candidat mama sau cineva din familia mea.

C. A: Nu. Eu sunt din Oradea şi nu m-am deplasat până acolo doar pentru a vota.

Ce măsuri anticriză luaţi sau vedetele nu pot fi atinse flagel?

D. C: Voi sfida orice regulă şi-mi voi cumpăra maşină. Un Golf 6, în leasing.

C. A:
Niciuna. Sunt optimistă, cred că în primăvară criza globală va fi deja o amintire.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite