Cocktail - ştiri pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cocktail - ştiri pe scurt
Cocktail - ştiri pe scurt

Mihai Cioceanu: Nu ratez niciodată.... Întotdeauna am fost pasionat de filme. Spun am fost pentru că, din păcate, în ultima vreme mă uit din ce în ce mai puţin la televizor. Urmăresc

Mihai Cioceanu: Nu ratez niciodată....

Întotdeauna am fost pasionat de filme. Spun am fost pentru că, din păcate, în ultima vreme mă uit din ce în ce mai puţin la televizor.

Urmăresc ştirile, emisiunile sportive şi nu scap niciodată, dar absolut niciodată, Formula 1 şi meciurile din Champions League.

Şi, apropo de asta, mă bucur şi sunt mândru că, de anul acesta, pot urmări aceste meciuri de fotbal extraordinare „in house“, cum se spune, pentru că le voi urmări la TVR1.

„Lost“ reînvie personaje

Producătorii serialului „Lost“ le pregătesc câteva surprize de proporţii fanilor, care sunt nerăbdători să vadă sezonul final al serialului. Cel de-al şaselea sezon pune punct aventurilor protagoniştilor din „Lost“ şi va fi difuzat în Statele Unite ale Americii începând din luna ianuarie a anului viitor.

Printre surprizele pregătite pentru „marele final“ se numără şi readucerea în prim-plan a unora dintre personajele care au apărut doar în primul sezon al serialului. Astfel, în urma exploziei survenite la finalul sezonului cinci, Juliet Burke (interpretată de Elizabeth Mitchell) şi Daniel Faraday (Jeremy Davies), protagonişti în primul sezon, revin pe insula misterioasă.

Sistem  lansează „Street Eco Tour“

image

În această vară, percuţioniştii de la Sistem, susţinători activi şi declaraţi ai curentului eco, îşi promovează cel mai nou concept: „Street Eco Tour“.

Gândite să facă economie de cât mai multă energie, concertele au loc numai pe perioa­da zilei, sunt semi-unplugged, iar efectele de lumini şi videoproiecţiile lipsesc în totalitate. „Street Eco Tour“ presupune concerte în locuri neconvenţionale.

Nou serial la Prima TV

image

Începând din această toamnă, Prima TV va aduce un nou serial de televiziune, în care va juca Andreea Raicu. Producţia TV, realizată de MultiMedia Est, vorbeşte despre noua generaţie de femei, pentru că nimeni nu a descris până acum vieţile lor atât de complicate, şi felul în care se luptă cu deciziile, traficul, soldurile, prietenia şi bărbaţii. Alături de Andreea joacă Ana-Maria Lazăr, Adriana Butoi şi Mihaela Mihăilescu.

Narcotango, muzica „dependenţei“

Trupa argentiniană Narcotango s-a aflat la Bucureşti, pentru a promova stilul electro-tango.

Proiectul Narcotango a fost iniţiat de Carlos Libedinsky, în anul 2000. „Trupa a luat naştere cu câţiva ani în urmă, la Buenos Aires, când ne-am reîntâlnit cu rădăcinile muzicii noastre“, explică muzicianul argentinian.

„Tangoul este o sinteză a muzicii emigranţilor de pretutindeni, italieni, spanioli, portughezi, ruşi, africani, care au venit în Argentina în urma războaielor mondiale. Interacţiunea acestor culturi a dat naştere unui nou stil - tangoul, care nu se referă doar la muzică, ci şi la dans şi la vestimentaţie“.

Forma modernă în care Narcotango prezintă acum această muzică este şi un soi de „recuperare istorică“. Potrivit lui Libedinsky „tangoul s-a dezvoltat până în anii ‘50, când apa-riţia muzicii rock l-a împins la periferie. Timp de 30 de ani tangoul a rămas în umbră.

image

Dar în ultima vreme, cum muzi-cienii sunt în căutare de inspiraţie, de noi stiluri, a apărut necesitatea de a ne exprima originile într-o formă contem-porană. Astfel, s-a ajuns la încorporarea sunetului electronic în muzica tangoului clasic, ceea ce a dat naştere unui nou stil“. Aşa cum era de aşteptat, „provocatorul“ nume al trupei nu este întâmplător ales, iar Libedinsky râde în timp ce explică faptul că titulatura face referire la puterea „narcotică“ a tangoului: „Ideea de Narcotango a pornit de la experienţa dansului.

Cei care dansează tango dezvoltă un soi de dependenţă similară celei pe care o dau drogurile. Odată ce începi să dansezi, nu te mai poţi opri, vrei să repeţi această experienţă“. Un argument în plus, subliniază muzicianul, îl constituie şi faptul că „acest stil a câştigat foarte mult teren şi în Europa, în ultimele decenii“.

Bârfe...

image

Angelina Jolie: „Reciclează“  bocanci

Angelina Jolie nu o poate convinge pe fetiţa ei Shiloh (3 ani), să poarte alte încălţări decât cele care i-au rămas mici fratelui ei, Maddox (7 ani).

Actriţa susţine că orice muncă de lămurire este za­darnică: Shiloh poartă ghetele uzate ale lui Maddox inclusiv la orele de balet. 

image

Orlando Bloom: Nu mai vrea la „Piraţi“



Orlando Bloom nu mai doreşte să reia rolul lui Will Turner, din „Piraţii din Cara-ibe“, în cea de-a patra parte a seriei.

„Orlando iu­beş­­te aceste filme, dar consideră că a venit timpul să renunţe, mai ales că perso­najul său a spus ceea ce avea de spus“, a declarat o sursă din anturajulstarului.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite