Chicane a avut şicane la sonorizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul producător şi compozitor britanic a susţinut sâmbătă seară un recital în Bucureşti Unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale acestui weekend, concertul Chicane, a avut

Celebrul producător şi compozitor britanic a susţinut sâmbătă seară un recital în Bucureşti

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale acestui weekend, concertul Chicane, a avut loc la Sala Polivalentă. Alături de britanic, pe scenă au mai urcat: trioul autohton Monochrome, Jeff Mills, precum şi M.A.N.D.Y. Din cauza unor probleme tehnice, la bisul susţinut de Chicane aparatura a cedat.

Momentul penibil a fost salvat rapid de organizatori, care au dat drumul la lasere şi câteva mingi imense, oprind astfel fluierăturile celor prezenţi în sală. Cât timp s-a încercat rezolvarea problemelor tehnice, publicul s-a jucat cu mingile (care îşi schimbau culoarea la fiecare atingere), uitând astfel de sonorizarea cu bucluc. Pe recitalul trioului Monochrome, atmosfera încă nu se încinsese. Astfel, publicul încă mai moţăia leneş în sală şi pe culoarele Sălii Polivalente. Câţiva dormeau întinşi pe scaune, alţii se delectau la barul de la intrarea în sala de spectacol.

Publicul a fost format în mare majoritate din tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, care au dansat încontinuu mai ales în timpul show-ului Chicane, semn că producătorul britanic a fost preferatul publicului în acea seară. Petrecăreţii au defilat la eveniment cu peruci haioase, coafuri la modă şi cele mai diverse stiluri de îmbrăcăminte. Pentru o noapte, Sala Polivalentă s-a transformat în cel mai mare club văzut vreodată în Bucureşti.

Evenimentul, care a purtat marca The Mission, a fost organizat de Bazar Production, compania care a adus în România cele mai mari nume ale muzicii electronice, precum The Chemical Brothers, Tiesto, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold sau Timo Maas. Printre evenimentele viitoare din agenda The Mission se numără şi Fatboy Slim, care a acceptat să revină în România pentru a doua oară, pe 12 iulie, la un eveniment care va avea loc pe litoral.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite